InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Loot Create

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azzyldrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 203
  • Etiketler Etiketler
    lootcreate

azzyldrm

Level 7
TM Üye
Konular
64
Online süresi
2h 9m
Reaksiyon Skoru
377
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
1,073
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Loot Createyi hepiniz bilirsiniz en azından duymuşsunuzdur. Son zamanlarda youtubede çok sık karşılaştığım için acaba alsammı diye aklıdma soru işaretleri var.

Aranızda üye olan ve aylık olarak Loot Create getirten var mı memnun musunuz?

Ve ayrıca içinden çıkanların kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç duymamış arkadaşlar için ufak bir tanıtım yapayım; bu siteden aylık 3 aylık yada 6 aylı kve 1 yıllık satın alma planı oluşturup aylık 30 dolar gibi bir fiyata (12 aylık ödemede 26 dolar bu fiyat) kargo dahil değişik figürler t-shirt vs geliyor. Kutunun içeriğinin yaklaşık 45 doalr olduğu söyleniyor ve içeriğini gelene kadar bilmiyorsunuz. Çok ilgimi çekti bu ayki içeriğin teması Marvel ve DC ile ilgili gibi görünüyor.

0vCl8

Sitenin linki : /

Ufak bir rica: Sitede referans kodumdan giren ve alış veriş yapan her her 4 kişi bana bir loot create kazandırıyor referans linkimi buraya yapıştırmıyorum forum kuralları gereği eğerki burdan görüp ilgi duyarsanız bu siteye pm atıp referans linkimden üye olursanız sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri