HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorunu çözmüştüm yinede saolBende de aynı sorun vardı senin çözümün burada
https://forum.turkmmo.com/konu/3615183-c-ep-kuponu-sistemi/
How did you solve the mistake?Thanks, the problem was that the inventorywindow.py in my client is read from uiscript and not from the locale.
If I wanted to put the coins as second coin in the shops as the video shows how should I do?
Syser.txt
uiInventory.py(line:544) __LoadWindow
ui.py(line:3153) GetChild
InventoryWindow.LoadWindow.BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'Coins'
0409 22:09:16709 :: ============================================================================================================
0409 22:09:16709 :: Abort!!!!
arkadaşlar burada hata veriyor InventoryWindow.py dosyasında düzenleme yaptım ama tam anlamıyla nasıl olacak bilmiyorum coins hatasını hallediyorum Mds hatası veriyor onu hhallediyorum tekrar coins hatası bunaldım artık yokmu anlayan bir arkadaşımız
uiInventory.py(line:544) __LoadWindow
ui.py(line:3153) GetChild
InventoryWindow.LoadWindow.BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'Coins'
0409 22:09:16709 :: ============================================================================================================
0409 22:09:16709 :: Abort!!!!
arkadaşlar burada hata veriyor InventoryWindow.py dosyasında düzenleme yaptım ama tam anlamıyla nasıl olacak bilmiyorum coins hatasını hallediyorum Mds hatası veriyor onu hhallediyorum tekrar coins hatası bunaldım artık yokmu anlayan bir arkadaşımız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)