HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
teşekkürler
Selamünaleyküm öncelikle,
Oyunu açılırken birden kapanıyor. Aldığım Syserr altta.
"
0825 16:21:39043 ::
uiInventory.py(line:323) __LoadWindow
ui.py(line:2905) GetChild
InventoryWindow.LoadWindow.BindObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'engel_01_open'
0825 16:21:39043 :: ============================================================================================================
0825 16:21:39043 :: Abort!!!!
"
Yardım ederseniz sevinirim.
Sistem sorunsuz ancak anlık güncellenmiyor herhangibiryere ışınlanıldığı zaman güncelleniyor sorun değil fakat bug yapmaları mümkünmüdür ?
KANIT :
güncelleme: mysql anlık güncellendiği için bug olmaz
Bu mevcutmudur ? localde olduğum için test edemiyorum @ulubey4242 ;Şimdi arkadşlar EP BUGU Şu şekildedir Örnek veriyorum Oynadığınız Pvp Serverde Sitede Ep Satışı var Bu Nesne markette Ep kuponları Var Örnek Veriyorum 50 ep Kuponu Bunu satın alıyorsunuz Veya Oyunda hesabınzıda Varsa (Kaznmış olabilirsiniz)
Bu Kupona Sağ Tıkladığınızda Aktif Olarak Hesabınıza 50 EP Yüklenmiş Oluyor Fakat Hasanfidan Server Fileside Bu Anlık Güncellenmiyor Oyundan Çıkmadan Siteden Tekrardan EP Kuponu Aldığınızda Epiniz 50 iken 100 e Çıkıyor ARDINDAN Tekrardan EP Kuponu Alıyorsunuz 50 Ye Düşmesi gerekiyor Mantıken Fakat Sağ Tıklayıp Açtığınızda 150 Oluyor böyle böyle Hiç azalmadan Epiniz artıyor
Son bir Örnek 1000 ep Kuponunuz var Sağ Tıkladığınızda 1000 EPİNİZ OLuyor Hesabınızda Siteden 1000 EP Alıp Tıkladığınızda 2000 Epiniz OluyorBöylece Bir gece ansınız Sınırsız EP Yapabilirsiniz.. Bu sadece Hasanfidan Fileste olmuyor
Mysql Anlık güncellemeyen TÜM FİLESLERDE GEÇERLİDİR
![]()
KANIT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Bundada bug var. Ep çoğaltma yapılmıyor ama epi eksiye düşürme sorunu oluyor. Pazara vs uyarlarsanız görürsünüzSistem sorunsuz ancak anlık güncellenmiyor herhangibiryere ışınlanıldığı zaman güncelleniyor sorun değil fakat bug yapmaları mümkünmüdür ?
Bu mevcutmudur ? localde olduğum için test edemiyorum @ulubey4242 ;
KANIT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)