- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hamachi internetimi kesmese server kurardım sana
Ha bir de internetim yavaş orası da ayrı bir mevzu
Sistem özelliklerin ne ki 512mb sunucu kurup deneyebilirsin aslında
Ha bir de internetim yavaş orası da ayrı bir mevzu
Sistem özelliklerin ne ki 512mb sunucu kurup deneyebilirsin aslında- Katılım
- 30 Mar 2017
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 415
- DevLira
- 0
Çok sağol dostum Sistem Özelliklerim düşük yani 2gb ram var ben virtual pc açtığımda zaten cpu %50 kullanılacakHamachi internetimi kesmese server kurardım sana
Ha bir de internetim yavaş orası da ayrı bir mevzuSistem özelliklerin ne ki 512mb sunucu kurup deneyebilirsin aslında
ben üstüne bir metin2 felan açıcam hile testi için vs pc aşırı ısınıp aşırı kasacak Birde sistem eski biraz sıkıntı zaten orada. Belki başkası vardır kurabilecek olan yine çok çok sağolun söylemeniz yeter 
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Çok sağol dostum Sistem Özelliklerim düşük yani 2gb ram var ben virtual pc açtığımda zaten cpu %50 kullanılacakben üstüne bir metin2 felan açıcam hile testi için vs pc aşırı ısınıp aşırı kasacak Birde sistem eski biraz sıkıntı zaten orada. Belki başkası vardır kurabilecek olan yine çok çok sağolun söylemeniz yeter
![]()
İlk önce umarım size yardımcı olacak birini bulabilirsiniz fakat önceki mesajlarda flood yapmışsınız lütfen tekrarlamayınız.
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yok artık! Adam diyor siz şimdi burada şu hile koruması bu pack bu fix uğraşıyorsunuz da çokta tın yani. Bakın şimdi nasıl ırzına geçiyorum sizin bütün değerlerinizin dedi resmen.
. Ayrıca arkadaşın arkadaşının da Dazy'i takip etmesi ayrı bir ironi olmuş. "Sen yap biz bozalım usta" hesabı. Umarım aradığınızı bulursunuz. 
. Ayrıca arkadaşın arkadaşının da Dazy'i takip etmesi ayrı bir ironi olmuş. "Sen yap biz bozalım usta" hesabı. Umarım aradığınızı bulursunuz. 
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 415
- DevLira
- 0
Anlıyorum kaç saat araylar yazma hakkım var?İlk önce umarım size yardımcı olacak birini bulabilirsiniz fakat önceki mesajlarda flood yapmışsınız lütfen tekrarlamayınız.
Hile yapımcılığımı pvpler üstüne kurmayacağımYok artık! Adam diyor siz şimdi burada şu hile koruması bu pack bu fix uğraşıyorsunuz da çokta tın yani. Bakın şimdi nasıl ırzına geçiyorum sizin bütün değerlerinizin dedi resmen.. Ayrıca arkadaşın arkadaşının da Dazy'i takip etmesi ayrı bir ironi olmuş. "Sen yap biz bozalım usta" hesabı. Umarım aradığınızı bulursunuz.
![]()
GameForge sunucuları üzerinde çalışmayı düşünüyorum eğer bir hata çıkmazsa.Bu arada dazy'i takip etmemizin neresi saçma? Eğer pvpler üstüne hile yapacaksam koruması hakkında bilgide edinmek zorunda değil miyim? Sizin bunu yazmanız daha bir ironi olmuş bence
iyi forumlarŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)