Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[HELP ME!] YARDIM

RFire

Öğrenci ve C# İle Uğraşan Bir Birey
TM Üye
Üye
Konular
4
Online süresi
1d 5h
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 2 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
415
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar @Wieve2'nin yardımıyla bir hile yapımı aşamasına girdim benim hile testlerini yapabileceğim bir hamachi veya korumasız bir server bilen varmı? ya da günü az kalmış serveri olan biri yardımlarınızı bekliyorum Bu arada konu yanlış yere açıldıysa lütfen taşıyın

Açıkcası bu konu için uygun bir bölüm forumda yok :D Sanırım burada kalması problem olmaz. Localserver kurarak kendinizde deneyebilirsiniz aslında.

Açıkcası bu konu için uygun bir bölüm forumda yok :D Sanırım burada kalması problem olmaz. Localserver kurarak kendinizde deneyebilirsiniz aslında.
Sistemim yeterli olsaydı kurardım ancak :) maalesef böyle bir sistemim yok o yüzden böyle bir konu açtım

Selamun Aleyküm Arkadaşlar @Wieve2'nin yardımıyla bir hile yapımı aşamasına girdim benim hile testlerini yapabileceğim bir hamachi veya korumasız bir server bilen varmı? ya da günü az kalmış serveri olan biri yardımlarınızı bekliyorum Bu arada konu yanlış yere açıldıysa lütfen taşıyın
Yardım sayılmaz aslında ipucu veriyorum. Hile işini ancak kendin anlayabilirsin :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri