Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hocam güzel konu teşekkürlerde pazar acıkken ch değiştirmesin bunu nasıl ekleriz buna uyarı versın pazar npc acıkken ch değiştirilemez falan gibi bug durumlarına karşılık bi ilgilenirsenizSelamın Aleyküm,
Öncelikle Sistem @pasha37b 'ye aittir.
Konusu daha önce açılıp kilitlenmiş ve anlatım v.s yok bozulmuş v.s v.s.
Ben Sistemi sorunsuz bir şekilde kurdum gui'sine küçük bir ayar çektim ve paylaşıyorum.
Kullanıcaklara hayırlı olsun sistem TekMT2 V.B Sw'lerde kullanılmıştır sorunsuzdur.
Sisteme Ait Fotoğraflar;
![]()
![]()
Anlatım Dosyaları İndirmek İçin :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRÜSTOTAL :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: Sistemin 34K'da Çalışması İçin Tüm Pylerin Açılıp localeInfo yazan kısımları locale olarak değiştirilmelidir.
![]()
![]()
![]()
o tip engelleri py'den koymak sağlıklı olmaz packi açarlar v.shocam güzel konu teşekkürlerde pazar acıkken ch değiştirmesin bunu nasıl ekleriz buna uyarı versın pazar npc acıkken ch değiştirilemez falan gibi bug durumlarına karşılık bi ilgilenirseniz
.Kanal değiştirme komutları cmd'den çektirilip konulması lazım daha sağlıklı olur boş vaktimde bakıcam.hocam bekliyoruz onu bi hallet güzel olur valla sistem çok güzel tam olsun bareo tip engelleri py'den koymak sağlıklı olmaz packi açarlar v.s.Kanal değiştirme komutları cmd'den çektirilip konulması lazım daha sağlıklı olur boş vaktimde bakıcam.
Hocam bekliyoruz haberin olsun bi ara onuda yapalımo tip engelleri py'den koymak sağlıklı olmaz packi açarlar v.s.Kanal değiştirme komutları cmd'den çektirilip konulması lazım daha sağlıklı olur boş vaktimde bakıcam.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)