emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Profesyonel Reklamcı Game Master !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nemati76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 524
ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM
Adınız : Samet
Soyadınız : Tunç
Yaşınız : 19
Yaşadığınız Yer : Mersin
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha önce birçok pvp serverde görev aldım. 3 defa kendi serverimi kurdum.
Günlük Online Süreniz : 6-10 saat aralığı
Özellikleriniz : Profesyonel bir şekilde reklam yaparım. Sistemli çalışırım. Navicat Filezilla Putty'den anlarım gerekirse görev alırım.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : jax4449(skype)
Diğer / Ek : Görev alacağım serverde tam yetki olarak başlamak isterim ve serverde 15 20 user olması önceliğimdir. Çoluk çocuklar ve boş serverler yazmasın lütfen. Ben köle değil takım arkadaşı olmak istiyorum.

NOT:Dürüstlük benim için çok önemlidir lütfen dürüst olmayanlarda yazmasın.

Diğer / Ek : Görev alacağım serverde tam yetki olarak başlamak isterim ve serverde 15 20 user olması önceliğimdir. Çoluk çocuklar ve boş serverler yazmasın lütfen. Ben köle değil takım arkadaşı olmak istiyorum.
NOT:Dürüstlük benim için çok önemlidir lütfen dürüst olmayanlarda yazmasın.

:D Ve Öncelikle Aleyküm Selam

Biz Reklamcı Ararızki 15 20 Useri O Çeksin Diye Biz Reklamcı Ararızki Yeni Açılan Serverimizi canlandırsın !!!
Velhasılı Kelam 15 20 User Öncelik Verenleri Deil User Getiricem diyeni Alırız.

Navicat,Putty,Ftp falan zaten bunları istiyosan sen kaldın gm lik deil sen sw sahibiyle ortagım dersin !!!
Bu Arada Sana Kim Direk Güveneki sana Full + Veripte Serverin Gelecegini Suya Batıra ???

Şu Zamana Kadar Sadece 1 Tane Kaliteli reklamcı İle Tanıştım Serverde 4 Online vardı Onlarda GM idi Severde Benim di
adam tam 1 gün içinde 40-60 Buldurdu adam Geldiginde god idi direk full aldı ve navicat işlerinede yardımcı oluyodu ve kendisi navicat mış putty miş felan istemiyodu ben zorla veriodum şifre almıyoda pc üzerinden yapıyodu

Herneyse Kardeşim sen dionki ben hazıra konayım :))) zaten 20-30 tane user olsa millet kendisi gelir yaa
konu açarken Dikkat edesin Hade eyw.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri