Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Rankım neden onaylanmadı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1sunucum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize

1Sunucum.Com Internet Hizmetleri olarak metin2 sunucu isine girmek istiyoruz. Firmamizin kurulus yılı 2014

2015 yılında metin2 işine girmeyi düşündük turkmmo'ya rank başvurusu yapmıştık rankimiz bir ara onaylandı hatta birkac pürüz cikti duzeltip tekrar basvuru yaptık ve rankimizi aldik ve alt yapi hazirliklarina basladik rankli halde 1 konu bile açmadık hazirliklarimizdan sonra reklam konusu acmak icin hesabımiza giris yaptıgimizda rankimizin silinmis oldugunu gördük hesabimiz uzun suredir aktif olmadığından dolayi düşündük ve tekrar basvuru yaptik fakat rankimiz busefer onaylanmadi sordugumuzda isminiz kara listede yanitini aldik ve sebebini öğrenemedik biraz uzerine düştük fakat bir sonuc alamayinca metin2 projemizi rafa kaldirdik.

Şimdi yıl 2017 bu hafta sistemlerimizde komple güncelleme yapmaktayiz guncelleme ile birlikte tekrar metin2 projemizi aktif hale getirmek istiyoruz. Tekrar rank basvurusu yapmadık fakat yapacağız firmamizin 2014'den buyana bütün evrakları kendi adıma kayıtlı. Ofisimizin kira sözleşmesi, vergi levhamiz, faaliyet belgemiz, ticaret odasi kaydimiz hepsini tek tek huzurlarınıza sunabilirim. Daha once firmamızın ve benim adima ( Ömer Basri Kaya ) bir kötüleme olduğunu düşünmüyorum. Zaten daha ticari olarak ne firmamiz nede kendim Metin2 proje işinde bulunmadım. Bu yazdıklarım dışında bildigim ve hatırladığım rankın reddedilmesiyle ilgili herhangi bir kusur isledigimizi ve isledigimi düşünmüyorum. Sizden ricam rankimizin neden reddedildigini öğrenebilirsek eğer konu hakkında var ise bir yanlış anlaşılma yok ise mantıklı bir açıklama sunarak bu problemi düzeltmek isteriz ilgi alakanız icin teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim..

Not : mobil ile yazdigim icin yazim hatam varsa affola

Saygılarımla.. -Ömer Basri Kaya

Unvan : 1Sunucum.Com Internet Hizmetleri
Web : https://1sunucum.com
Adres : Haci halil mh. 1224 sk. No 4 d 302 Kocaeli / Gebze
Tel & Fax : 0262 643 3 642
Ys : Ticarî faaliyette > Ömer basri kaya
Vergi Dairesi : Kocaeli Ilyasbey V.D
Vergi Kimlik No : 5350574107
Vergi Levhası Onay Kodu : 217HATE1EBC0
Ticaret Odasi : Gebze Ticaret Odasi
Ticaret Sicil No : 26080

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri