noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Freedom Force

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 68

|herkul01|

Level 45
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
6 Nis 2014
Konular
25,408
Mesajlar
52,478
Çözüm
1
Online süresi
5d 3h
Reaksiyon Skoru
2,410
Altın Konu
2
TM Yaşı
12 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
877
MmoLira
3,740
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!



From a distant corner of the galaxy, an evil alien race sets in motion a sinister plan to conquer the Earth. They unleash a powerful catalyst — Energy X — that imbues the planet's worst miscreants with super-powers to bring the planet to its knees. Now Earth's only hope lies with a new breed of heroes... The Freedom Force!

Galaksinin uzak bir köşesinden, kötü bir uzaylı ırkı hareketi, Dünya'yı fethetmek için kötü bir plan yapıyor. Enerji X - gezegenin dünyanın en kötü miscreants süper güçleri ile gezegeni dizginlemek için teşvik güçlü bir katalizör açığa çıkarırlar. Artık dünyanın tek umudu yeni bir kahraman cinsi ile ... Freedom Force!
 
Teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst