kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2 Mod 22.05.2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wyvernn

Great Britain
TM Üye
Konular
3,472
Çözüm
33
Reaksiyon Skoru
3,202
Altın Konu
1
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Başarım Puanı
390
MmoLira
-471
DevLira
0
Ticaret - 100%
3   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dandik antivürüsler trojan görüyor istemeyen indirmesin

Yeni ss

mod22.jpg

Hile Özellikleri

Exp botu
Balık botu
Metin, boss, cevher arama kesme botu
Canavarları Çekme
Hızlı koşma, hızlı vurma, hızlı kasma
Wallhack
GM Dedektörü
Loncaya Exp Bağışlama
Oto iksir basımı
Skill botu
Attack modu

Yazılı Anlatım
+Hilenin içindeki dosyaları temiz metin2 klasörü içine atın
+Hile loaderndan giriş yapın

Game Guard Hatası Alanlar lütfen dikkat

Yazılı Anlatım
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Hile açtığımızda çok karşılaşılan game guard hatasının çözümünü vereceğim.
Vereceğim dosyayı masa üstüne atıp girelim 32 bit ve 64 bit seçenekleri dosyada mevcut işletim sisteminize göre seçin pro hackers exe yi açın sahte biir görev yönetici verecek program bize ondan sonra elinizde hile varsa oyuna giriş yapın char ekranında kalsın oyuna girmeyin game guard ikonlarına gelin genellikle altta olur onlara sağtık suspended verin ve her 2 sinede gri olduktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz anlamayan arkadaşlar videoyu izlesinler

Konuya Gitmek için tıkla

Son düzenleme:

Yazılı Anlatım

Yazılı Anlatım
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Hile açtığımızda çok karşılaşılan game guard hatasının çözümünü vereceğim.
Vereceğim dosyayı masa üstüne atıp girelim 32 bit ve 64 bit seçenekleri dosyada mevcut işletim sisteminize göre seçin pro hackers exe yi açın sahte biir görev yönetici verecek program bize ondan sonra elinizde hile varsa oyuna giriş yapın char ekranında kalsın oyuna girmeyin game guard ikonlarına gelin genellikle altta olur onlara sağtık suspended verin ve her 2 sinede gri olduktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz anlamayan arkadaşlar videoyu izlesinler

Konuya Gitmek için tıkla

Elinize sağlık deneyeceğim :) denemelerimin sonucunu yazacağım

Yazılı Anlatım

Yazılı Anlatım

Konuya Gitmek için tıkla

Bu arada sanırsam GameMon64.des dosyası sadece 64 Bit İşletim sistemlerinde var 32 Bit pclerde sadece GameMon.des bulunuyor gözlemlerim bunu gösteriyor :) yani bende yok diye 32bitler üzülmesin sadece o varsa onu halledersiniz sıkıntı çözülür diye umuyorum

Dosya tarafımca virustotalde tekrar taratılmıştır :

Konuyu sabit konular indexine ekliyorum.

Paylaşım için teşekkürler :)

Bu arada sanırsam GameMon64.des dosyası sadece 64 Bit İşletim sistemlerinde var 32 Bit pclerde sadece GameMon.des bulunuyor gözlemlerim bunu gösteriyor :) yani bende yok diye 32bitler üzülmesin sadece o varsa onu halledersiniz sıkıntı çözülür diye umuyorum

Güzel yorumlarınız için teşekkürler

Dosya tarafımca virustotalde tekrar taratılmıştır :

Konuyu sabit konular indexine ekliyorum.

Paylaşım için teşekkürler :)

teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri