Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Game Guard Hatası Çözümü Hile hataları

• Konuyu başlatan Wyvernn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 13K

Wyvernn

Great Britain
TM Üye
Konular
3,472
Reaksiyon Skoru
3,202
Altın Konu
1
Başarım Puanı
390
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 13 Gün
MmoLira
-471
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Yazılı Anlatım
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Hile açtığımızda çok karşılaşılan game guard hatasının çözümünü vereceğim.

Vereceğim dosyayı masa üstüne atıp girelim 32 bit ve 64 bit seçenekleri dosyada mevcut işletim sisteminize göre seçin pro hackers exe yi açın sahte biir görev yönetici verecek program bize ondan sonra elinizde hile varsa oyuna giriş yapın char ekranında kalsın oyuna girmeyin game guard ikonlarına gelin genellikle altta olur onlara sağtık suspended verin ve her 2 sinede gri olduktan sonra oyuna giriş yapabilirsiniz anlamayan arkadaşlar videoyu izlesinler

Metin2 Hileleri : Siyah Ekran Hatası
Siyah ekran gelen olursa tekrar tekrar yazdım ama bir daha yazayım temiz oyunu başka bir yere yeniden kopyalayın o oyunu açın ilk yani test edin baktınız normal açılıyor hileyi tekrar rardan çıkarıp onun üstüne atıp oradan devam edin siyah ekran hatasını uğraşmadan bu şekilde direk 2 dk da çözmüş olursunuz.
Metin2 Hileleri lib.xxx hataları
Eğer bu şekilde bir hata alıyorsanız. Oyunun kurulu olduğu klasörü açın. Sonra lib klasörünü olduğu gibi silin. Oyunu normal açın hileli değil packleri yeniden yüklesin ve oyuna giriş yapıp oyuna girin ve biraz dolaşın sonra oyunu kapatın. Hilenin güncel versiyonunu oyunun klasörüne tekrar atıp hileyi yönetici olarak çalıştırıp oyunu açın.
Metin2 Hileleri l Your Client Version İs Not Support veya Download new version
Bu veya benzeri bir hata ile karşılaştı iseniz muhtemelen oyuna yeni pack gelmiştir veya hileye güncelleme gelmiştir ve elinizdeki hilenin dosyaları bu pack için güncellenmemiştir. Oyuna pack gelince hile burada güncellenmektedir. Fakat eğer hile yapımcısı geç çıkartırsa hileyi doğal olarak bizde paylaşamıyoruz o nedenle birçok yorum gelmekte fakat yeni sürüm bize ulaşıncaya kadar bizimde yapacağımız birşey yok lütfen bu hatayı aldığınızda biraz daha sabırlı olunuz ve sürekli yorum yazmayınız. Güncelleme günleri gelen yorumlara cevap yazmak biraz daha zor oluyor çünkü. Hilenin güncel versiyonu eklendiğinde o zamanki tarih ile birlikte bu sayfa üzerinden güncelleme yapılacaktır. Tarih güncellendiğin de tekrardan indirip kullanabilirsiniz hileyi.
Metin2 Hileleri :GameGuard has initial error hatası
Bu hatanın devamında Please kill other conflict programs and restart game yazmaktadır. Kısaca metin2 ve gameguard a ait uygulamaları görev yöneticisini açıp kapatırsanız sorununuz çözülür veya bilgisayarı açıp kapatın oyunu tekrar başlatmayı deneyin buda size çözüm olur bu hata geldiğinde birkaç kez oyunu normal açmaya çalışın sorun düzelecektir. Bu hata hile ile ilgili değildir sadece normal hilesiz kullanıcılarda da çıkar gameguard ın bi hatası ama neden çıkıyor bilmiyorum muhtemelen başka uygulamalarla çakışıyor veya başka bir durum.

Son düzenleme:
VİDEO ÇOK KARIŞIK NERDEN NEREYE GİRİYOSUN HİÇ ANLAŞILMIYOR

Son düzenleme:
Konuyu sabitledim paylaşım için teşekkürler Umut :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri