HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm Sizlere Bar quest i paylaşacağım bilmiyorum forumda daha önce paylaşılmış olabilir ama yinede paylaşmak istedim
Masaüstünde bar_quest.quest oluşturarak kodları içine kopyalayıp kaydedin. ve sonra okutun İyi forumlar dilerim Hayırlı Ramazanlar
Birşey Eklemeyi Unutmuşum para miktarlarını ayarlamak için nacivat > item_proto'dan Barı ' açıyoruz ve sağa doğru gidiyoruz resimde gördüğünüz gibi value0'dan Para miktarınızı giriyorsunuz , Hepsi bukadar
Kod:
quest bar_quest begin
state start begin
when 80003.use or 80004.use or 80005.use or 80006.use or 80007.use begin
if pc.get_gold() + item.get_value(0) >= 1999999999 then
syschat("Envanterinde fazla yang taşıyorsun.")
elseif item.get_value(0) <= 0 then
syschat("Bu bar'a yang yüklenmemiş.")
else
pc.change_gold(item.get_value(0))
item.remove()
end
end
end
end
Masaüstünde bar_quest.quest oluşturarak kodları içine kopyalayıp kaydedin. ve sonra okutun İyi forumlar dilerim Hayırlı Ramazanlar
Birşey Eklemeyi Unutmuşum para miktarlarını ayarlamak için nacivat > item_proto'dan Barı ' açıyoruz ve sağa doğru gidiyoruz resimde gördüğünüz gibi value0'dan Para miktarınızı giriyorsunuz , Hepsi bukadar
Son düzenleme:
Teşekkürler işine yaramasına çok sevindim. uzun questlerden farkı varSağlam quest
kısa netŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)