romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Er meydanındaki Pleady

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 404

onurdnc

Level 3
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

LyBGzj.jpg
[/url][/IMG]
LyBGzj.jpg
[/url][/IMG] Şu resimde Pleady isimli kişinin Hesabımı 10 a 0 kestigini idda ediyor

Vs atmak tercihim degil fakat bu şahıs beni 10 a 0 kestigini yani IPR0METHEUSI u kestigini idda ediyor

SS De görüldügü gibi Eger beni 10a0 kestiyse 16 BEC 2 B.HIZLI KUŞAGIMI VERİCEM EGER ATTIGI İFTİRAYI KANITLAYAMAZSAN Kİ YOK BÖYLE BİRŞEY 5 PARA ETMEZ İTEMLERİNİ İSTEMİYORUM HESABINI SİL

beni kestigi ss yi konunun altına yorum olarak atıcak bekliyorum :)

Er meydanında dansözler oynamaz

Elym2 Keith IPR0METHEUSI

Not.bu attıgı iftiradan ötürü ticket sistemine baş vursam gerekli işlem yapılabilir veya incelenebilirmi @Shorty @admin

Onur bırak şu yalancı düzenbaz üç kağıtçıyı.. Sözde 10-0 benide kesmiş herkese öyle diyor. Hani bi insan çekemediği kişiye çamur atar ya buda onlardan birisi. Aynı şekilde bende diyorum EĞER beni 10-0 kestiğine dahi bi kanıtı varsa atsın foruma çarımı silmezsem en adiyim. Bu zamana kadar benle kaç kere vs attıda konuşuyo yalancı düzenbaz. Kanıtın varsa at foruma oyunu bırakıp Çarı silcem PleadLy...

Elym2 Keith OlaayYerii

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri