Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Birçok kişi serverına gm arıyor.Ancak serverınıza aldığınız bir yetkililere dikkat etmelisiniz. Serverınıza aldığınız yetkili kişiler serverınızı iyiden kötüye,kötüden iyiye götürebilir.Uzun yıllar metin2 oynayan ve server kuran bir kişi olarak bazı gözlemlediğim olayları sizle paylaşma gereği duydum.
1-) Serverınıza alacağınız kişi olgun bir kişiliğe sahip olmalı.
2-) Alacağınız kişi vereceğiniz sorumlulukların bilincinde olmalı.
3-) Görevlerini bilmeli,onun üstüne çıkmamalı.
4-) Arkadaş vs ayırt etmeden herkese eşit davranmalı.
5-) Servera zaman ayıracak imkanı olmalı.
6-) Server hakkında yeterli deneyime sahip olmalı.
7-) Sadece yetki almak için çabalamamalı.
8- ) Dürüst ve saygılı olmalı.
9-) Kendine karşı özgüveni olmalı.
10-) Tek başına bir serverı yönetebilmeli.
Bu maddeler kişiye göre artırılabilr.Not olarak şunuda belirtmek istiyorum.Kesinlikle yakın arkadaşınız bile olsa deneyimi yoksa ekibinize almayınız.Bir serverın iyi yerlere gelebilmesi için en önemli unsur Yetkili Yapısı'dır.
1-) Serverınıza alacağınız kişi olgun bir kişiliğe sahip olmalı.
2-) Alacağınız kişi vereceğiniz sorumlulukların bilincinde olmalı.
3-) Görevlerini bilmeli,onun üstüne çıkmamalı.
4-) Arkadaş vs ayırt etmeden herkese eşit davranmalı.
5-) Servera zaman ayıracak imkanı olmalı.
6-) Server hakkında yeterli deneyime sahip olmalı.
7-) Sadece yetki almak için çabalamamalı.
8- ) Dürüst ve saygılı olmalı.
9-) Kendine karşı özgüveni olmalı.
10-) Tek başına bir serverı yönetebilmeli.
Bu maddeler kişiye göre artırılabilr.Not olarak şunuda belirtmek istiyorum.Kesinlikle yakın arkadaşınız bile olsa deneyimi yoksa ekibinize almayınız.Bir serverın iyi yerlere gelebilmesi için en önemli unsur Yetkili Yapısı'dır.
Bilgilendirme için teşekkürler , oyun kurucularının dikkate alması gereken , önemli konulardan biri .. Birçok kişinin emeği sırf bu dikkatsizlikler yüzünden boşa gidiyor . İyi Forumlar !
Ellerine Sağlık
Bilgilendirme için teşekkürler , oyun kurucularının dikkate alması gereken , önemli konulardan biri .. Birçok kişinin emeği sırf bu dikkatsizlikler yüzünden boşa gidiyor . İyi Forumlar !
Teşekkürler yorumlar için.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)