mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Çok ACİL Exp Helper Questi Hakkında Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kafkopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 203

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum ancak forumda bulunan exp helper questini kurdum lua dosyasını attım filezilladan puttyden girip kurulumunu yaptım oyunda /reload q çektim yan char açtım 5 level yaptım 5 level olunca tebrikler 5.seviyeye ulaştınız bu seviyede en iyi 1.köy slotlarında kasılabilirsiniz tarzı bir yazı vermesi gerekiyor gm yazısı gibi yukarıda ancak 5.seviye olduğunda altta 4 adet bu düzenleme mevcut değil yazısı geliyor nasıl çözerim bunu acil yardım edermisiniz ? .

Konu güncel command yazan satırı düzenledim şimdi yazıyor fakat sohbet satırın çıkıyor ben ox yarışmasındaki gibi üstte pencere içerisindede çıkmasını istiyorum yani /n SELAM gibi değilde /b Selam gibi olmasını istiyorum

Notice kullanınca çalışıyor fakat sohbet satırında çıkıyor yazılar benim istediğim /b komutu gibi çalışması üstte büyük pencerede notice yerine ne gelmeli acil ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri