- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@orkan123 @Uruk-Hai
Arkadaşlar çözümü buldum.. Linki buradan atmayayım. Güncel ProcessHacker indirin. Ardından Hileli Launcher den başlatın oyunu server seçme ekranında kalın. Oyunu alta alın ve indirdiğiniz ProcessHacker programını açın. Oradan GameMon.des ve GameMon64.des i bulun Suspend yapın. Suspend yazısının yerine Resume yazısı çıkana kadar Suspend yapın sonra hesaba giriş yapıp devam edin.
Arkadaşlar çözümü buldum.. Linki buradan atmayayım. Güncel ProcessHacker indirin. Ardından Hileli Launcher den başlatın oyunu server seçme ekranında kalın. Oyunu alta alın ve indirdiğiniz ProcessHacker programını açın. Oradan GameMon.des ve GameMon64.des i bulun Suspend yapın. Suspend yazısının yerine Resume yazısı çıkana kadar Suspend yapın sonra hesaba giriş yapıp devam edin.

- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Kişi istegi ile kapaatıldı. ve uygun bölüme taşıdım.@orkan123 @Uruk-Hai
Arkadaşlar çözümü buldum.. Linki buradan atmayayım. Güncel ProcessHacker indirin. Ardından Hileli Launcher den başlatın oyunu server seçme ekranında kalın. Oyunu alta alın ve indirdiğiniz ProcessHacker programını açın. Oradan GameMon.des ve GameMon64.des i bulun Suspend yapın. Suspend yazısının yerine Resume yazısı çıkana kadar Suspend yapın sonra hesaba giriş yapıp devam edin.![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...