- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Dünkü bakımdan sonra malum hileler de güncellendi. Metin2mod olsun Dreamfancy olsun fakat bu hileleri açtığımdan bir süre sonra gameguard hatası alıyorum. O kadar sinir bozucu bir durum ki.. Bunun çözümü nasıl düzeliyor? Bilen biri var mı? Bypass denedim olmadı gameguard dosyalarını sildim yine olmadı...
@dreamfancy
Dünkü bakımdan sonra malum hileler de güncellendi. Metin2mod olsun Dreamfancy olsun fakat bu hileleri açtığımdan bir süre sonra gameguard hatası alıyorum. O kadar sinir bozucu bir durum ki.. Bunun çözümü nasıl düzeliyor? Bilen biri var mı? Bypass denedim olmadı gameguard dosyalarını sildim yine olmadı...
@dreamfancy
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Merhabalar, yapımcı resmi Facebook adresinde ki paylaşımın altına şöyle bir yorum düşmüştür:
Sanırım başka çözüm yolu yok, aynı dertten muzdaribim.
GameGuard hataları alanların çığlıklarını duyuyorum. Şuan bir yöntem geliştirdim yazılımsal bir program olmadan yani programsız hileyi sorunsuz hatasız bir şekilde açabileceksiniz. Windows 8/9/10 işletim sistemlerinde gameguard ve player5 hatalarının maalesef önüne geçilemiyor. Eğer hile kullanacaksanız windows 7 işletim sistemlerini tercih etmelisiniz. Çünkü artık hackshield yazılımları yeni işletim sistemlerine göre kodlanıyor. Böylikle yeni işletim sistemine uygun olan kod sizde çalışıyor ve hileyi kolaylıkla engelliyor. Bu yüzden eski işletim sistemleri windows 7 vb candır.
Sanırım başka çözüm yolu yok, aynı dertten muzdaribim.

- Konular
- 5
- Online süresi
- 6h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 309
- DevLira
- 0
Bende her şeyi denedim yok izin ver tam erişim falan ama yinede erişim engellendi uyarısını alıorum yapıcak bir şey yok zaten bu hilenin 2 günlük olduğunu anlamıştım. fixlenmesi olası bir durumdu şimdilik bekleyeceğiz.
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Bende her şeyi denedim yok izin ver tam erişim falan ama yinede erişim engellendi uyarısını alıorum yapıcak bir şey yok zaten bu hilenin 2 günlük olduğunu anlamıştım. fixlenmesi olası bir durumdu şimdilik bekleyeceğiz.
Fix'den ziyade sanırım sadece Windows 7'de çalışıyor... Sanırım sadece bekleyeceğiz...
- Konular
- 5
- Online süresi
- 6h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 309
- DevLira
- 0
Windows 7 kullanıyorum. Gameguard'ın güncellemesi geldiğinde sorunla karşılaştım fixlediler yaniFix'den ziyade sanırım sadece Windows 7'de çalışıyor... Sanırım sadece bekleyeceğiz...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)