Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aslında bu ws yi foruma atmayacaktım fakat kendisi 2 gündür pm den sürekli ws teklif ettiği için bu gün işim olmasına rağmen arkadaşı kırmayıp kabul ettim fakat kendisini yendikten sonra üslubunun değişmesinden dolayı buraya atmaya karar verdim.
bu saatten sonra benim muhatabım değilsin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aslında bu ws yi foruma atmayacaktım fakat kendisi 2 gündür pm den sürekli ws teklif ettiği için bu gün işim olmasına rağmen arkadaşı kırmayıp kabul ettim fakat kendisini yendikten sonra üslubunun değişmesinden dolayı buraya atmaya karar verdim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Benlede Atacanmı Vs ?
Kardeş Utanmadan forumamı atıyorsun ? o bastıgın potları göstermeyeceğimimi sanıyorsun ? beni ws ortasında yeşil + mor pot basıp çözmemi engelleyerek kestin ve şimdi lafmı yapıyorsun ? bu attıgımız ws yi ciddiye bile almıyorum yaşına verdim geçtim ama sana tek bir sözüm var eyer adam akıllı potsuz ws atacaksan gel setine ws atalım ? tabi yüreğin varsa haa bide o videoyuda atıcam foruma merak etme sen nası kestiğin görülsün.
Kardeş Utanmadan forumamı atıyorsun ? o bastıgın potları göstermeyeceğimimi sanıyorsun ? beni ws ortasında yeşil + mor pot basıp çözmemi engelleyerek kestin ve şimdi lafmı yapıyorsun ? bu attıgımız ws yi ciddiye bile almıyorum yaşına verdim geçtim ama sana tek bir sözüm var eyer adam akıllı potsuz ws atacaksan gel setine ws atalım ? tabi yüreğin varsa haa bide o videoyuda atıcam foruma merak etme sen nası kestiğin görülsün.
Ws Başında dedin ki daha başlamadan mor yeşil neden basıyorsun bende dedim ki ben 2009 den beri oynuyorum bu şekilde oynuyorum sende bas dedim tamam dedin o zaman diyecektin ki ben böyle ws atmıyorum eyvallah der giderdim. 2 gün ws diye yalvardın ws bitimi tebrik eder etmez ağlamaya başladın ağlıcaksın bari tebrik etme. senin için çöle ağlama duvarı yaptırıyorum burada değil orada ağla

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)