romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Official item_proto ve mob_proto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni bir güncelleme Yayınlandı!

Konuyu en son 29 Ağustos 2017 tarihinde güncellediğimi fark ettim o günden bu güne çok şey değişti Snappy kullanmaya başlandı MobTable ve ItemTable da çok fazla değişiklik oldu.

Snappy hakında şuradan bilgi edinebilirsiniz.

Not: MakeProto.exe Paketleme sırasında Snappy kullanmaktadır Client de Snappy kullanmıyorsanız MakeProto.exe işinize yaramayacaktır.

Snappy kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim TR packlerini direkt olarak kullanabiliyorsunuz büyük zahmetten kurtarıyor güncelleme geldiği gibi alıp kendi sunucunuza atabiliyorsunuz.

Download:
VirusTotal:

CMD:

Item Proto Compress: MakeProto.exe -ic
Item Proto Decompress: MakeProto.exe -id
Mob Proto Compress: MakeProto.exe -mc
Mob Proto Decompress: MakeProto.exe -md

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Konuyu en son 29 Ağustos 2017 tarihinde güncellediğimi fark ettim o günden bu güne çok şey değişti Snappy kullanmaya başlandı MobTable ve ItemTable da çok fazla değişiklik oldu.

Snappy hakında Öğeyi görmek için üye olmalısınız. şuradan bilgi edinebilirsiniz.

Not: MakeProto.exe Paketleme sırasında Snappy kullanmaktadır Client de Snappy kullanmıyorsanız MakeProto.exe işinize yaramayacaktır.

Snappy kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim TR packlerini direkt olarak kullanabiliyorsunuz büyük zahmetten kurtarıyor güncelleme geldiği gibi alıp kendi sunucunuza atabiliyorsunuz.

Download: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
VirusTotal: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

CMD:

Snappy hakında Öğeyi görmek için üye olmalısınız. şuradan bilgi edinebilirsiniz.

Download: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
VirusTotal: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

CMD:

Protomanager'i güncelledim şuan locale de bulunan tüm item_proto ve mob_protoları açabilirsiniz.

Bir yıl boyunca bir çok düzenleme yaptım fakat bunları not almadığım için neler değiştiğini yazamıyorum ancak bazı hataları düzelttim ve yeni efsunlar ve item tipleri ekledim exeden bulabildiklerim onlarda.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri