- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yazılı anlatım
Herkeze merrhabba arkadaşlar bugün sizlere metin2 manuel 7x i tanıtıcam
Metin2 manuel 7 x hilesi çekme olmadıgı için ban yeme riskinizi en aza inndirecektir bu çok nemli bir faktördür unutmayınızki hesap güvenlik ve ban riskini en aza indirgeyerek sizlerin güvenliginizi saglamaya çalışıyoruz vkti bol olan lar bunu kullanabilirler
Kurulum
*Temiz bir metin2 klasrü içine metin2 kurulur
*temiz klasrdeki metin2 ye louncherdan giriş yapılır (Louncher dolduktan sonra oyunu başlatmayınız)
*Daha sonra metin2 Tr pack klasörüne girilir ve hile dosyasındaki dosyalar pack klasrüne atılır
*Daha sonra oyunu başlata basılır ve chara girilir
*Hilemiz aktif olmuştur güle güle kullanınız
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 415
- DevLira
- 0
Bu tarz büyük 7x Dosyaları Çok Eskide Kaldı diye düşünüyorum
En son 2013de felan Bu kadar Büyük bir 7x Dosyası indirmiştim ama yinede Birilerinin işine yarayabilir Teşşekürler 
En son 2013de felan Bu kadar Büyük bir 7x Dosyası indirmiştim ama yinede Birilerinin işine yarayabilir Teşşekürler 
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Bu tarz büyük 7x Dosyaları Çok Eskide Kaldı diye düşünüyorumEn son 2013de felan Bu kadar Büyük bir 7x Dosyası indirmiştim ama yinede Birilerinin işine yarayabilir Teşşekürler
![]()
Banlanma korkusu olanlar bu hileyi indire bilirler mobber hileleri fix yediginde bu hileler daha gec fix yiyor o yüzden iyi oluyor aslında

- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 415
- DevLira
- 0
Banlanma her türlü olur onun hileyle pek alakası yok yakalandıysan işin bitmiştir zaten sadece hilenin fix yemesi yönünden iyi aksi takdirde diğer 7xlerle aynıBanlanma korkusu olanlar bu hileyi indire bilirler mobber hileleri fix yediginde bu hileler daha gec fix yiyor o yüzden iyi oluyor aslında![]()
sanırım 2015den sonra Metin2TR'de 7x Diye Bir şey kalmadı
Herkes Botlara sarıldı kimi para yatırdı kimi çarını soydurdu
7x'in o zamanlarda kapa aç diye bir şeyi yoktu o yüzden herkes çabuk yakalanıyordu tek sıkıntısı buydu- Katılım
- 27 May 2011
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Eline sağlıkBanlanma korkusu olanlar bu hileyi indire bilirler mobber hileleri fix yediginde bu hileler daha gec fix yiyor o yüzden iyi oluyor aslında![]()
Sabit konular indexine ekledim.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)