HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Bugün sizlere Goley'i nasıl indiririz onu anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle oyunun websitesine giriş yapalım.
Oyunun websitesi:
Oyunun websitesine giriş yaptık. Sağda üst kısımda bulunan ücretsiz oynaya tıklayalım.
Gördüğünüz gibi indirme seçeneği geldi. Arkadaşlar burada 2 türlü indirme seçeneği mevcut ister tarayıcı üzerinden isterseniz de torrent ile indirebilirisiniz. Kurulum yönetici ile indir (tarayıcı üzerinden) Torrent ile indir ( Torrent ile indirme) seçenekleridir.
Ben Kurulum yöneticisi ile indirmeyi seçiyorum.
Burada yapmamız gereken dosyayı kaydet demek. Kaydet diyelim.
Oyunun setup dosyası indi , şimdi ise açalım.
Gördüğünüz gibi indirdiğimiz dosyayı açtık. Joygame bize burada tüm oyunları veya tek tek oyunları indirme imkanı sunmuş bizim burada yapmamız gereken Goley'in karşısında bulunan indir'e tıklamak. Hemen tıklayalım.
Oyunumuz inmeye başladı , keyifli oyunlar dilerim arkadaşlar.
(Alıntı değildir.)
Bugün sizlere Goley'i nasıl indiririz onu anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle oyunun websitesine giriş yapalım.
Oyunun websitesi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyunun websitesine giriş yaptık. Sağda üst kısımda bulunan ücretsiz oynaya tıklayalım.
Gördüğünüz gibi indirme seçeneği geldi. Arkadaşlar burada 2 türlü indirme seçeneği mevcut ister tarayıcı üzerinden isterseniz de torrent ile indirebilirisiniz. Kurulum yönetici ile indir (tarayıcı üzerinden) Torrent ile indir ( Torrent ile indirme) seçenekleridir.
Ben Kurulum yöneticisi ile indirmeyi seçiyorum.
Burada yapmamız gereken dosyayı kaydet demek. Kaydet diyelim.
Oyunun setup dosyası indi , şimdi ise açalım.
Gördüğünüz gibi indirdiğimiz dosyayı açtık. Joygame bize burada tüm oyunları veya tek tek oyunları indirme imkanı sunmuş bizim burada yapmamız gereken Goley'in karşısında bulunan indir'e tıklamak. Hemen tıklayalım.
Oyunumuz inmeye başladı , keyifli oyunlar dilerim arkadaşlar.
(Alıntı değildir.)
Bunu Öğrendiğim İyi Oldu
Teşekkürler.
Önemli değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)