kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Whisy]Full Fix Lycan SF 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:) sen bi savascıyla hava kılıcı ac :D str nin artmadıgını görde :D sok ol :D

client src build edilirken hata veriyor senin attığın dosyalar ile değiştim bi ton cpp de şöyle diyo
name was marked as #pragma deprecated
örnek : 16>..\..\source\UserInterface\PythonSkill.cpp(1329): warning C4995: '_snprintf': name was marked as #pragma deprecated

sayamayacağım kadar çok var bunlardan client build ederken veriyor En son build başarılı diyor ama bunlar ney anlamadım

sen bi hava kılıcı ac :) str artmadıgını gör :D sonra buraya yazarsın :)

sen bi hava kılıcı ac :) str artmadıgını gör :D sonra buraya yazarsın :)
harbiden artmıyor str. Altyapı files olarak alacaktım kim bilir daha neler vardır ful fix yazıyor diye indiriyim dedim str arttığı görünmüyor ama vurduğun damage artıyor nasıl düzeltebiliriz bunu

phyton alakalı ama filesde çeviklik bug yok :) ben suan sourceyi kurcalıyorum lycan efsunlaını bıcak savunmasıyla entegre etmek için ! 2. bir sorun special_itemde yani moblardan lycan silahı düşmüyor ! + metinlerden lycan silahı düşmüyor sende 2 köyler görünüyormu bilmiyorum ama bende görünmüyor nemereye ısınlanınca atıyor ! yanlıs hatırlamıyorsam ninja kamuflaj ve büyülü keskinlikte sıkıntı vardı denemedim suan için !

phyton alakalı ama filesde çeviklik bug yok :) ben suan sourceyi kurcalıyorum lycan efsunlaını bıcak savunmasıyla entegre etmek için ! 2. bir sorun special_itemde yani moblardan lycan silahı düşmüyor ! + metinlerden lycan silahı düşmüyor sende 2 köyler görünüyormu bilmiyorum ama bende görünmüyor nemereye ısınlanınca atıyor ! yanlıs hatırlamıyorsam ninja kamuflaj ve büyülü keskinlikte sıkıntı vardı denemedim suan için !

yeni fark ettim zihinsel 6.skil calısmıyor vuruyor damage yok !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri