- Konular
- 34
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sen bi savascıyla hava kılıcı ac
str nin artmadıgını görde
sok ol 
- Konular
- 34
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
client src build edilirken hata veriyor senin attığın dosyalar ile değiştim bi ton cpp de şöyle diyo
name was marked as #pragma deprecated
örnek : 16>..\..\source\UserInterface\PythonSkill.cpp(1329): warning C4995: '_snprintf': name was marked as #pragma deprecated
sayamayacağım kadar çok var bunlardan client build ederken veriyor En son build başarılı diyor ama bunlar ney anlamadım
sen bi hava kılıcı ac
str artmadıgını gör
sonra buraya yazarsın 
- Konular
- 90
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 860
- DevLira
- 0
harbiden artmıyor str. Altyapı files olarak alacaktım kim bilir daha neler vardır ful fix yazıyor diye indiriyim dedim str arttığı görünmüyor ama vurduğun damage artıyor nasıl düzeltebiliriz bunusen bi hava kılıcı acstr artmadıgını gör
sonra buraya yazarsın
![]()
- Konular
- 34
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
phyton alakalı ama filesde çeviklik bug yok
ben suan sourceyi kurcalıyorum lycan efsunlaını bıcak savunmasıyla entegre etmek için ! 2. bir sorun special_itemde yani moblardan lycan silahı düşmüyor ! + metinlerden lycan silahı düşmüyor sende 2 köyler görünüyormu bilmiyorum ama bende görünmüyor nemereye ısınlanınca atıyor ! yanlıs hatırlamıyorsam ninja kamuflaj ve büyülü keskinlikte sıkıntı vardı denemedim suan için !
ben suan sourceyi kurcalıyorum lycan efsunlaını bıcak savunmasıyla entegre etmek için ! 2. bir sorun special_itemde yani moblardan lycan silahı düşmüyor ! + metinlerden lycan silahı düşmüyor sende 2 köyler görünüyormu bilmiyorum ama bende görünmüyor nemereye ısınlanınca atıyor ! yanlıs hatırlamıyorsam ninja kamuflaj ve büyülü keskinlikte sıkıntı vardı denemedim suan için !- Katılım
- 2 Kas 2008
- Konular
- 34
- Online süresi
- 1d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
phyton alakalı ama filesde çeviklik bug yokben suan sourceyi kurcalıyorum lycan efsunlaını bıcak savunmasıyla entegre etmek için ! 2. bir sorun special_itemde yani moblardan lycan silahı düşmüyor ! + metinlerden lycan silahı düşmüyor sende 2 köyler görünüyormu bilmiyorum ama bende görünmüyor nemereye ısınlanınca atıyor ! yanlıs hatırlamıyorsam ninja kamuflaj ve büyülü keskinlikte sıkıntı vardı denemedim suan için !
yeni fark ettim zihinsel 6.skil calısmıyor vuruyor damage yok !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)