- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bazı kendini bilmez arkadaşlar sözleriyle bazıları da haraketleri ve tutumlarıyla yapar terbiyesizliklerini.
Bu hareket ve tutumlarıyla terbiyesizlik yapan Furinhe isimli arkadaşa benden bir kapaktır.
Kaya konusunda benle kapışabileceğini iddia eden bu arkadaşa kayaya kaç atıyosun diye sorunca ''sen kaç atıyosun lale'' cevabı geldi 49-50k atıyorum ben diyince de ''kesin öyledir'' cevabını aldım.
Bu kapak o kapaktır. Korkudan kaya kesmek için beni yerden kaldırmadı okçuyla kayayı kestikten sonra da ne korkucam gibi laflar etti bu benim sana cevabımdır delikanlı olmak zordur ama konu sen olunca imkansız gibi duruyo
)) iyi seyirler
Bu hareket ve tutumlarıyla terbiyesizlik yapan Furinhe isimli arkadaşa benden bir kapaktır.
Kaya konusunda benle kapışabileceğini iddia eden bu arkadaşa kayaya kaç atıyosun diye sorunca ''sen kaç atıyosun lale'' cevabı geldi 49-50k atıyorum ben diyince de ''kesin öyledir'' cevabını aldım.
Bu kapak o kapaktır. Korkudan kaya kesmek için beni yerden kaldırmadı okçuyla kayayı kestikten sonra da ne korkucam gibi laflar etti bu benim sana cevabımdır delikanlı olmak zordur ama konu sen olunca imkansız gibi duruyo
)) iyi seyirler - Katılım
- 25 Mar 2017
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bida utanmadan foruma atmış bak bakmayım kaya vuruyom mu ben şuan seni kesiom ben kaya dalsam ben sen alırdımda dua et sen adamlara bana burda delikanlık klavye erkekliği yapma burda ciddi ol dicekdem sende bu ciddiyet seninle tek yapalım şu kaya yi o zaman gör kim alıormuş izleyelim kaybeden çarı siler ama sen silemezsin çünkü ana kuzusun biraz
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen git önce az erkek nasıl olunur onu öğren sonra kendin yapabileceğin şeyi söyle bana yaşın kaç olursa olsun nerde ne yapıcanı bilmeyen dengesiz biri gelip bana akıl da vermesin yani ek olarak klavye erkekliği gibi şeyleri ben geçeli çok oldu yorumda yazdığım şeyle videoyu ilişkilendirmek için de zeka lazım ama yazdığın yorumdan anladım ki zeka da yok sende fazlabida utanmadan foruma atmış bak bakmayım kaya vuruyom mu ben şuan seni kesiom ben kaya dalsam ben sen alırdımda dua et sen adamlara bana burda delikanlık klavye erkekliği yapma burda ciddi ol dicekdem sende bu ciddiyet seninle tek yapalım şu kaya yi o zaman gör kim alıormuş izleyelim kaybeden çarı siler ama sen silemezsin çünkü ana kuzusun biraz
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sudan sebepler yüzünden tartışmaya gerek yok. Ortada küfürde yok sanırım. Aldırmayın
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
erkekliği sende öğrencek deilim herhalde bu yaptığını anca cocuklar yapar sen bir kere anca kalvye erekkliğine yaparsın devam ederisn ben başka bişeyde demek istemiom konuş arkamdan ben bişey yazmıcam bu son cevabım oyun bayımlısı oldun başımıza git biraz biraz arkadaş edin muhabbetin olsun ama sende nerde o bana der bide zeka yok diye sen zeka nin z yok la ilk önce bana söylediklerin kendinde olsun sonra bana gel bn kaçtım arkadan konuş cevap yazmıcam bidaSen git önce az erkek nasıl olunur onu öğren sonra kendin yapabileceğin şeyi söyle bana yaşın kaç olursa olsun nerde ne yapıcanı bilmeyen dengesiz biri gelip bana akıl da vermesin yani ek olarak klavye erkekliği gibi şeyleri ben geçeli çok oldu yorumda yazdığım şeyle videoyu ilişkilendirmek için de zeka lazım ama yazdığın yorumdan anladım ki zeka da yok sende fazla
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)