Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NorsMt2 Multihack 07.05.2017[xTheMasTeR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hilede bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama sanırım arkadaş pointer kodlarıyla hileyi kodladığı için pointerla hile kodlayanların exesi virüs olarak görünüyor

indirmemenizi tavsiye ederim beyler :)

İnsanlara indirmemesini tavsiye etmek için yeni hesap açmak ilginç bir yöntem , çok yardımsever bir arkadaşımız olmalısın :) :)

Hilede herhangi bir soruna neden olacak virüs bulunmuyor.

indirmemenizi tavsiye ederim beyler :)
Smart screen genel olarak .exe dosyasında lisans bulunmayan yani (Yapımcısı Windows veri tabanlarında kayıtlı olmayan) internetten indirmiş olabileceğiniz herhangi bir dosyayı engelleyebilen bir sistemdir. Konulara bu tarz yorumlar yapmadan önce smart screen' in içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim.

Smart screen genel olarak .exe dosyasında lisans bulunmayan yani (Yapımcısı Windows veri tabanlarında kayıtlı olmayan) internetten indirmiş olabileceğiniz herhangi bir dosyayı engelleyebilen bir sistemdir. Konulara bu tarz yorumlar yapmadan önce smart screen' in içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim.
Peki dün gece oyundayken hesabına biri bağlandı dedi oyundan attı? direk şifreyi değiştirdim. Bunu bana açıklayın bende öyle indireyim :). Zaten hile çalışmıyor denendi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri