HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Bugün sizlere Wolfteam de EDS ne işe yarar ve EDS'ye nasıl giriş yaparız onu anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle oyunumuzu açalım ve giriş yapalım.
Yukarıdaki beyaz bölümün birinci kısmına giriş adımızı diğer kısmına ise şifremizi yazıp giriş yapıyoruz.
Gördüğünüz gibi oyuna giriş yaptık ardından sunucu seçiyoruz.
Sunucuya giriş yaptık şimdi ise sağda üst kısımda bulunan Dükkana giriş yap'a tıklıyoruz.
Yukarıdaki resimde de gördüğümüz gibi 7 Adet seçenek bulunmakta buradan EDS'ye tıklıyoruz.
Burada EDS türümüzün seçilmesi isteniyor. EDS'ye üç farklı seçeneklerde girebiliriz. Bunlar; KP - Altın - Nakittir.
Ben KP'yi seçip GİRİŞ YAP diyorum.
Gördüğünüz gibi EDS'ye giriş yaptık BAŞLAT dediğimiz zaman sağda bulunan ödüllerin biri bize gelecek veya EDS'miz kırılacak. Kırıldığı zaman herhangi bir ödül alırsınız fakat ödülün boyutu kötü olur.
Peki Ama Kaç Adet EDS Var?
Arkadaşlar Toplamda 10 farklı seçenekte EDS türümüz bulunmakta. Size hangi EDS türü uygunsa onu seçebilirsiniz.
EDS Türleri
KP (Kurt Parası)
Nakit
Altın
EDS'ye Girdiğimde Ne Kadar KP Ne Kadar Altın Ne Kadar Nakit İster?
Arkadaşlar EDS'ye girdiğimizde bizden;
1nci seçenekte
200000 Kurt Parası
75000 Kurt Parası
25000 Kurt Parası
250 Nakit
2nci seçenekte
9999 Kurt Parası
50000 Altın
6250 Altın
100000 Altın
3üncü seçenekte
75000 Altın
15000 Altın
Oynadığım 9999 KP'lik EDSden bir görüntü;
Not: Ödüller EDS'ye göre değişiklik gösterir. (Alıntı değildir.)
Bugün sizlere Wolfteam de EDS ne işe yarar ve EDS'ye nasıl giriş yaparız onu anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle oyunumuzu açalım ve giriş yapalım.
Yukarıdaki beyaz bölümün birinci kısmına giriş adımızı diğer kısmına ise şifremizi yazıp giriş yapıyoruz.
Gördüğünüz gibi oyuna giriş yaptık ardından sunucu seçiyoruz.
Sunucuya giriş yaptık şimdi ise sağda üst kısımda bulunan Dükkana giriş yap'a tıklıyoruz.
Yukarıdaki resimde de gördüğümüz gibi 7 Adet seçenek bulunmakta buradan EDS'ye tıklıyoruz.
Burada EDS türümüzün seçilmesi isteniyor. EDS'ye üç farklı seçeneklerde girebiliriz. Bunlar; KP - Altın - Nakittir.
Gördüğünüz gibi EDS'ye giriş yaptık BAŞLAT dediğimiz zaman sağda bulunan ödüllerin biri bize gelecek veya EDS'miz kırılacak. Kırıldığı zaman herhangi bir ödül alırsınız fakat ödülün boyutu kötü olur.
Peki Ama Kaç Adet EDS Var?
Arkadaşlar Toplamda 10 farklı seçenekte EDS türümüz bulunmakta. Size hangi EDS türü uygunsa onu seçebilirsiniz.
EDS Türleri
KP (Kurt Parası)
Nakit
Altın
EDS'ye Girdiğimde Ne Kadar KP Ne Kadar Altın Ne Kadar Nakit İster?
Arkadaşlar EDS'ye girdiğimizde bizden;
1nci seçenekte
200000 Kurt Parası
75000 Kurt Parası
25000 Kurt Parası
250 Nakit
2nci seçenekte
9999 Kurt Parası
50000 Altın
6250 Altın
100000 Altın
3üncü seçenekte
75000 Altın
15000 Altın
Oynadığım 9999 KP'lik EDSden bir görüntü;
Not: Ödüller EDS'ye göre değişiklik gösterir. (Alıntı değildir.)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)