- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar artık oyun GM'lerinden bi beklentim kalmadı yardımcı olabılecek oyuncular varsa bilgi versin 10 gün olacak nerdeyse pazarlar açılmıyordu bakım yaptılar pazarlar acıldıktan sonra 3 4 edıtım yok olmuş parada gelmemiş bu konu hakkında bilgisi olan yanıt verırse sevınırım
@Shorty
@Shorty
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Sadece sana özgü bir durum değil , pekçok kişinin parça itemleri veya setleri bu sorundan dolayı kayıp. Bu durumda oyun yoneticileri de Türkay'dan bir haber almadan size bilgi veremez. Bu yüzden Türkay'ın olumlu/olumsuz açıklamasını beklemeniz gerekir.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Olsun kardeş 10 kişiler 1 i bile bunu görmuyor hadı gördü diyelim boyle bi sorunumuz var onunla ilgili çözum uretmeye çalısacaz dıye bır acıklama koysalar 10 yılda bekleriz biz dıyoz ıtem yok oldu adam balık eventı dıyo ıtem yok oldu dıyoz market guncellendı dıyo hepsini geçtim tickette 48 saatte dönus olur yazmıslar 48 gün olacak tık yok ona kafam bozuldu oyunla degıl oyuncuyla daha cok ılgılenmelerı lazım