- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar artık oyun GM'lerinden bi beklentim kalmadı yardımcı olabılecek oyuncular varsa bilgi versin 10 gün olacak nerdeyse pazarlar açılmıyordu bakım yaptılar pazarlar acıldıktan sonra 3 4 edıtım yok olmuş parada gelmemiş bu konu hakkında bilgisi olan yanıt verırse sevınırım
@Shorty
@Shorty
- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar artık oyun GM'lerinden bi beklentim kalmadı yardımcı olabılecek oyuncular varsa bilgi versin 10 gün olacak nerdeyse pazarlar açılmıyordu bakım yaptılar pazarlar acıldıktan sonra 3 4 edıtım yok olmuş parada gelmemiş bu konu hakkında bilgisi olan yanıt verırse sevınırım
@Shorty
KARDES AYNI SORUN BENDEDE VAR VE UMUT BEKLEME 3 HAFTA OLDU ILGILENMIYORLAR CVP BILE VERMIYORLAR TÜRKAY OYUNDA PM ATTIGIMDA (ŞU AN BUNUNLA UĞRAŞAMAM) DEDİ Bİ OYUN SAHIBI BOYLE CEVAP VERİYORSA BASKA NE DİCEN...
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yazık valla kardeş hiç bişe demıyorum sözde ekipler 10 kişi falan filan herkez kendı dalgasında ban atmaya gelince oyuna para yatırınca koşa koşa tıcketlere bakıyorlar bu gıbı sorunlar oldumu oyuncuyu takan yok zaten