Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

New Ağaç Paketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaRk ZucKerBerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 958
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaRk ZucKerBerg

Level 5
TM Üye
Konular
87
Reaksiyon Skoru
108
Altın Konu
1
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
-17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm Ağaç paketinde ağaçlar mevcuttur her çeşitte vardır virüs total yoktur direk link atıyorum size 340 mb olan şeyde virüs vb olmaz bunca zaman paylaştıgım şeylerede bakabilirsiniz virüs söz konusu degildir kuşkulananda indirir açmadan taratır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm Ağaç paketinde ağaçlar mevcuttur her çeşitte vardır virüs total yoktur direk link atıyorum size 340 mb olan şeyde virüs vb olmaz bunca zaman paylaştıgım şeylerede bakabilirsiniz virüs söz konusu degildir kuşkulananda indirir açmadan taratır.

24Saat içerisinde virüs taraması yapmalısınız.
Ayrıca kanıtta eklemelisin

Not: 340Mb Virüs olmaz mantığı yanlış. Zaten virüstotal desteklemiyor bilgisarınızdaki herhangi bir program ile taratıp atacaksınız.

Son düzenleme:
Hadi 1mb veya 5 mb olsa eyw diyecem keylog felan olur diyecemde 340 mbde nasıl keylog olsun indirip birisi taratıp atarsa eklerim çünkü ben önceden indirmiştim eski pcde kaldı o bizzat kullanıyordum tasarımları
24Saat içerisinde virüs taraması yapmalısınız.
Ayrıca Kanıtta Eklemelisin

Not: 340Mb Virüs olmaz mantığı yanlış. Zaten virüstotal desteklemiyor bilgisarınızdaki herhangi bir program ile taratıp atacaksınız.

Hadi 1mb veya 5 mb olsa eyw diyecem keylog felan olur diyecemde 340 mbde nasıl keylog olsun indirip birisi taratıp atarsa eklerim çünkü ben önceden indirmiştim eski pcde kaldı o bizzat kullanıyordum tasarımları

340MB Bir Dosyayı İndirip Tarama Yapması O Kadarda Zor Birşey Değil İndirip Herhangi Bir Virus Programıyla Tarama Yapınız.

Bunlar bu şekilde kullanılamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri