- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 108
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm Ağaç paketinde ağaçlar mevcuttur her çeşitte vardır virüs total yoktur direk link atıyorum size 340 mb olan şeyde virüs vb olmaz bunca zaman paylaştıgım şeylerede bakabilirsiniz virüs söz konusu degildir kuşkulananda indirir açmadan taratır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 65
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 5d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 982
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 254
- MmoLira
- 1,590
- DevLira
- 18
arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm Ağaç paketinde ağaçlar mevcuttur her çeşitte vardır virüs total yoktur direk link atıyorum size 340 mb olan şeyde virüs vb olmaz bunca zaman paylaştıgım şeylerede bakabilirsiniz virüs söz konusu degildir kuşkulananda indirir açmadan taratır.
24Saat içerisinde virüs taraması yapmalısınız.
Ayrıca kanıtta eklemelisin
Not: 340Mb Virüs olmaz mantığı yanlış. Zaten virüstotal desteklemiyor bilgisarınızdaki herhangi bir program ile taratıp atacaksınız.
Son düzenleme:
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 108
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
Hadi 1mb veya 5 mb olsa eyw diyecem keylog felan olur diyecemde 340 mbde nasıl keylog olsun indirip birisi taratıp atarsa eklerim çünkü ben önceden indirmiştim eski pcde kaldı o bizzat kullanıyordum tasarımları
24Saat içerisinde virüs taraması yapmalısınız.
Ayrıca Kanıtta Eklemelisin
Not: 340Mb Virüs olmaz mantığı yanlış. Zaten virüstotal desteklemiyor bilgisarınızdaki herhangi bir program ile taratıp atacaksınız.
- Konular
- 146
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 6d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 3,742
- DevLira
- 18
Hadi 1mb veya 5 mb olsa eyw diyecem keylog felan olur diyecemde 340 mbde nasıl keylog olsun indirip birisi taratıp atarsa eklerim çünkü ben önceden indirmiştim eski pcde kaldı o bizzat kullanıyordum tasarımları
340MB Bir Dosyayı İndirip Tarama Yapması O Kadarda Zor Birşey Değil İndirip Herhangi Bir Virus Programıyla Tarama Yapınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)