B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vrunner Simple Deamon - Auto Core Start - Ch Düşmesine SoN!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nafizreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

peki kardeşim ram ön belleğinin dolmaması için ne yapmamız lazım büyük onlineli svler nasıl ayakta duruyor o kadar kaç gb bu serverlar ben 48 gb sunuculu vs lik sv açdım 200 online 8-9 saatte bir ch düşüyordu game.core verip game %100 cpu falan oluyodu ch düştükten sonra.
bir oyuncu ışınlandıktan sonra cpu 0.98 oluyodu 1 oyuncuya bu kadar cpu veriyorsa oyun aynı anda 50 100 oyuncu ışınlandığında çok yüksek cpu görüyordu oyun denedim bizzat neden böyle anlamıyorum bir çözümü yok mu

peki kardeşim ram ön belleğinin dolmaması için ne yapmamız lazım büyük onlineli svler nasıl ayakta duruyor o kadar kaç gb bu serverlar ben 48 gb sunuculu vs lik sv açdım 200 online 8-9 saatte bir ch düşüyordu game.core verip game %100 cpu falan oluyodu ch düştükten sonra.
bir oyuncu ışınlandıktan sonra cpu 0.98 oluyodu 1 oyuncuya bu kadar cpu veriyorsa oyun aynı anda 50 100 oyuncu ışınlandığında çok yüksek cpu görüyordu oyun denedim bizzat neden böyle anlamıyorum bir çözümü yok mu

şimdi kardeşim öncelikle sadece ram değil önbelliği önemlidir. bildigim 1000 online 4gb ram kullanan serverler var. peki nasıl
ss disk işlemci ve frebsd optimizasyon ile sağlanır.
filesinde büyük ihtimal timer veya hatalı itemler mevcutturki gameyi şişirip chyi düşürüyor.
tabiki en iyi çözüm hatayı bulmaktır. bulamıyorsun vrunner kurup arkana yaslanmaktır. otomatik temizle.sh ile birlikte ch 1 saniyeden fazla kapalı kalmayacaktır. bilişimlerdeki aldatmaya kanmayın ram çok olması önemli değil. önemli olan,
1- hat kapasitesi
2- ssd disk
3- kullandığın işlemci
4- kanal core sayısı

Son düzenleme:
guzel konu. eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri