kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vrunner Simple Deamon - Auto Core Start - Ch Düşmesine SoN!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nafizreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Her ne kadar burdaki anlatımı ve dosyaları kullanmamış olsam da. FreeBSD 9.2 de vrunner çalıştığını söylebilirim. Sanal sunucuda 1 gb ram ile 3 core'dan oluşan bir sistemde 1 ch çok rahat bir şekilde çalıştırdı. 2 ch açtığımda biraz geç açıldı ama yine de açıldı. 2 ch açınca bir süre sonra oyun düştü ve otomatikmen tekar açtı oyunu. Düzgün bir biçimde çalışıyor sistem.
kardeşim bunu filesime ekledim chyi acıyorum sorun yok chler acılıyor ch dusuruyorum falan chler gelyor falan tek sorun su ch baslatınca game core verıyor chanal1 ıcınde game.core olusuyor neden acaba

Ya sen ne kadar gereksiz bir insansın eklemeyi bilmiyorsun yada fbsd sürümün 9.2 den aşagı gelmiş "Çalışmıyır"
Eklemeyi bilmeyecek kadar cahilsen ve o kafan bu kadar basit bir şeyi ekleyecek kadar çalısmıyorsa milletin emegıne gelipte
Çalışmıyor demeyin size inat FBSD9.2 VE ÜSTÜ SORUNSUZ ÇALISMAKTA " 7.2 DENEDIM CALISMIYOR."
İnsanı aksam aksam sinirlendiriyorsun milleti yanlış yonlendiriyorsun baktın yapamıyorsun hemen çalışmıyor sizin gibiler yüzünden gelişmiyor bu forum zaten.

Ya sen ne kadar gereksiz bir insansın eklemeyi bilmiyorsun yada fbsd sürümün 9.2 den aşagı gelmiş "Çalışmıyır"
Eklemeyi bilmeyecek kadar cahilsen ve o kafan bu kadar basit bir şeyi ekleyecek kadar çalısmıyorsa milletin emegıne gelipte
Çalışmıyor demeyin size inat FBSD9.2 VE ÜSTÜ SORUNSUZ ÇALISMAKTA " 7.2 DENEDIM CALISMIYOR."
İnsanı aksam aksam sinirlendiriyorsun milleti yanlış yonlendiriyorsun baktın yapamıyorsun hemen çalışmıyor sizin gibiler yüzünden gelişmiyor bu forum zaten.

Kanıt Atarım Seni Yer Altına Gömerim, Daha Dünki Çocuk.

"Çalışmıyır"

Yazmayı Bilmiyorsun Daha, Foruma Yanlışlıkla Klavyeye Basarak Gelmişsin Burdan Belli Oluyor.

Kanıt Atarım Seni Yer Altına Gömerim, Daha Dünki Çocuk.

"Çalışmıyır"

Yazmayı Bilmiyorsun Daha, Foruma Yanlışlıkla Klavyeye Basarak Gelmişsin Burdan Belli Oluyor.

Beni yer altına gömeceksin, ancak orada ironi yaptıgımı bile anlayamamışsın bu zekayla fazla yer altına gömme önce git turkmmoda orda burada araştır beni o zaman görürürüz kim yeraltında kim yer üstünde
kanıt atarsan çalıştırmam için elimden geleni yaparım ki başarırım bunu. Çünkü sizin başaramadıklarınızı biz her daim başarırız. :) Ek olarak dünkü çocuk demişsin neye dayanarak söylüyorsun bunu anlamış değilim.

kardeşim bunu filesime ekledim chyi acıyorum sorun yok chler acılıyor ch dusuruyorum falan chler gelyor falan tek sorun su ch baslatınca game core verıyor chanal1 ıcınde game.core olusuyor neden acaba
Hocam selamlar öncelikle game.core vermesinin birden çok sebebi olabilir.Ama vrunner'den kaynaklanacagını sanmam. :) Makine filesi hızlı açamıyor olabilir. Questsel bir sorun olabilir vesaire. vesaire. :)
Channel1 syser syslog özelden up atıp yolla büyük ihtimalle çözemeyiz :)
Fakat çözmek için game.core ni debug etmem gerekir debug edersek büyük ihtimalle çözeriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri