noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Metin2 pvp server damage ayarlama eşitleme yardım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

STHAN

FFS
TM Üye
Konular
7
Online süresi
2h 37m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
103
MmoLira
180
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleykum arkadaslar serverimde damageler orantisiz daha dogrusu saman karakteri cok az vuruyor bana esit damageli bir skill proto atabilecek varmi 1 105 server sahipleri lutfen atabilirmi? Ben kendim skill protodan ayarlama yapmama rağmen damagelerde bi değisiklik olmuyor internetten hazir proto indiridm dahada kotu damage oldu lutfen 1 105 serveri olan biri damageleri esitse bana skill proto dosyalarini atsin atabilene simdiden tesekkurler.

Lutfen yardim arkadaslar.

Konu uygun bölüme taşındı.

Öncelikle selamun aleykum arkadaslar serverimde damageler orantisiz daha dogrusu saman karakteri cok az vuruyor bana esit damageli bir skill proto atabilecek varmi 1 105 server sahipleri lutfen atabilirmi? Ben kendim skill protodan ayarlama yapmama rağmen damagelerde bi değisiklik olmuyor internetten hazir proto indiridm dahada kotu damage oldu lutfen 1 105 serveri olan biri damageleri esitse bana skill proto dosyalarini atsin atabilene simdiden tesekkurler.
Damageleri gm carlami deniyorsunuz? Gm carla deniyorsaniz gm atakları arada buga girebiliyor. Bende 1-120 var ama serverine uyarmı bilmiyorum.

Damageleri gm carlami deniyorsunuz? Gm carla deniyorsaniz gm atakları arada buga girebiliyor. Bende 1-120 var ama serverine uyarmı bilmiyorum.
Oncelikle yorumun icin tesekkurler.Gm car disindada denemeler yaptim degisiklik olmadi.Sorun pack icindeki root locale dosyalarina ayni seyi uygulamamamdan kaynaklaniyormus.Henuz denemedim ama sorun bu deneyip buraya yazicam yapamayan arkadaslar icin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri