- Konular
- 4
- Online süresi
- 20m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkeze iyi forumlar 
KraL058
Satilik hesap
Güldürmez Süründürür..
Özellikleri;
-130 lvl
-Sicil Temiz
-Siralama 141
-Taninmiş
-Asil
-2012 Model olup 2013 çikiş
-Yöneticilik vasfina sahip...
Kişisel Özellikler;
Çok alingan ve kirilgan olup, oyun içi taninan bir hesap, yaklasik 4 sene once bende 2. El aldim alacak kişi 3. Sahibi olcak benle gecirdiği zamanlarda hic bir olaya iştirak edip hiç bir şekilde ceza almamiştir. 3.5 yil - 4 yil once sicili bir hayli karali olmasina ragmen denetimli serbestlik neticesinde adli bir skintisi kalmamistir.
Çar Özellikleri; 12650hp si olup, skilleri çok seri atar, kritik patlamasi saglamdir zaten patlamazsa ölüyor. Bialog konusuna gelince bialoglari bozuk tamir gormesi gerekiyor. Ben ilgilenirim, ben çari istiyorum diyenler.
Yorum Yapabilirler ben kendilerine ulaşacagim.
Dipnot : Güldürmez Süründürür

KraL058
Satilik hesap
Güldürmez Süründürür..
Özellikleri;
-130 lvl
-Sicil Temiz
-Siralama 141
-Taninmiş
-Asil
-2012 Model olup 2013 çikiş
-Yöneticilik vasfina sahip...
Kişisel Özellikler;
Çok alingan ve kirilgan olup, oyun içi taninan bir hesap, yaklasik 4 sene once bende 2. El aldim alacak kişi 3. Sahibi olcak benle gecirdiği zamanlarda hic bir olaya iştirak edip hiç bir şekilde ceza almamiştir. 3.5 yil - 4 yil once sicili bir hayli karali olmasina ragmen denetimli serbestlik neticesinde adli bir skintisi kalmamistir.
Çar Özellikleri; 12650hp si olup, skilleri çok seri atar, kritik patlamasi saglamdir zaten patlamazsa ölüyor. Bialog konusuna gelince bialoglari bozuk tamir gormesi gerekiyor. Ben ilgilenirim, ben çari istiyorum diyenler.
Yorum Yapabilirler ben kendilerine ulaşacagim.
Dipnot : Güldürmez Süründürür