Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Celestial World 2.0 (Almanya PVP serveri)

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyunu indirdim kurdum girişe basıyorum ama giriş ekranı gelmiyor bi yardımcı olur musunuz
Böyle bir sıkıntı olmaması gerekli. metin2client.bin'i exe yaparak çözebilirsin şuanlık

Böyle bir sıkıntı olmaması gerekli. metin2client.bin'i exe yaparak çözebilirsin şuanlık
bu pvp nin dosyasını mt2 tr nin içine atıp açıcaktık heralde, öyleyse ben öyle yapmadım direk indirdğiim dosyadan açtım oyunu sorun bundan mı kaynaklıdır ? bir çok pvp de direk indirip kuruluyor

bu pvp nin dosyasını mt2 tr nin içine atıp açıcaktık heralde, öyleyse ben öyle yapmadım direk indirdğiim dosyadan açtım oyunu sorun bundan mı kaynaklıdır ? bir çok pvp de direk indirip kuruluyor
Tr içine vs alma olayı sadece tr pvplerinde var. Zamanında Metin2 taban dosyalarıyla birleştirince 2 GB yakın dosya oluyordu onu kendilerinin yüklemeleri ve oyuncuların indirmesi zor olduğu için yaptılar. Alman serverlerinde böyle bir şey yok 1 yıla geçiktir oynuyorum sen gibi sorun ile karşılaşan görmedim

Tr içine vs alma olayı sadece tr pvplerinde var. Zamanında Metin2 taban dosyalarıyla birleştirince 2 GB yakın dosya oluyordu onu kendilerinin yüklemeleri ve oyuncuların indirmesi zor olduğu için yaptılar. Alman serverlerinde böyle bir şey yok 1 yıla geçiktir oynuyorum sen gibi sorun ile karşılaşan görmedim

acaba dosyayı felan mı yanlış indirdim 1.42gb değil mi dosya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri