- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 1,808
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Böyle bir sıkıntı olmaması gerekli. metin2client.bin'i exe yaparak çözebilirsin şuanlıkoyunu indirdim kurdum girişe basıyorum ama giriş ekranı gelmiyor bi yardımcı olur musunuz
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
bu pvp nin dosyasını mt2 tr nin içine atıp açıcaktık heralde, öyleyse ben öyle yapmadım direk indirdğiim dosyadan açtım oyunu sorun bundan mı kaynaklıdır ? bir çok pvp de direk indirip kuruluyorBöyle bir sıkıntı olmaması gerekli. metin2client.bin'i exe yaparak çözebilirsin şuanlık
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 1,808
- DevLira
- 0
Tr içine vs alma olayı sadece tr pvplerinde var. Zamanında Metin2 taban dosyalarıyla birleştirince 2 GB yakın dosya oluyordu onu kendilerinin yüklemeleri ve oyuncuların indirmesi zor olduğu için yaptılar. Alman serverlerinde böyle bir şey yok 1 yıla geçiktir oynuyorum sen gibi sorun ile karşılaşan görmedimbu pvp nin dosyasını mt2 tr nin içine atıp açıcaktık heralde, öyleyse ben öyle yapmadım direk indirdğiim dosyadan açtım oyunu sorun bundan mı kaynaklıdır ? bir çok pvp de direk indirip kuruluyor
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Tr içine vs alma olayı sadece tr pvplerinde var. Zamanında Metin2 taban dosyalarıyla birleştirince 2 GB yakın dosya oluyordu onu kendilerinin yüklemeleri ve oyuncuların indirmesi zor olduğu için yaptılar. Alman serverlerinde böyle bir şey yok 1 yıla geçiktir oynuyorum sen gibi sorun ile karşılaşan görmedim
acaba dosyayı felan mı yanlış indirdim 1.42gb değil mi dosya
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 1,808
- DevLira
- 0
Evet 1.42 gb alttaki patcher indirip boş klasöre at öyle dene sorun olmaması lazım cidden ilginçacaba dosyayı felan mı yanlış indirdim 1.42gb değil mi dosya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)