Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Güzel bugsuz bi sunucu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2727ozkan2727
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 630

2727ozkan2727

Level 4
TM Üye
Konular
64
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
88
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 Aydır Metin2 Serüvenime Ara Verdim
Daha önceden
Rosty Mt2
Bullet Mt2 Gibi Serverlerin yönetiminde yeraldım fakat bazı sorunlar yüzünden serverleri kapatma kararı almam gerekti.
Şuan tekrar açmayı düşünüyorum fakat bana Filesi bugsuz Zırt pırt kapanmayan koruması güzel olan yani anlayacagınız piyasada en saglam Firma hangisi ?
Teşekkürler.

Kesinlikle ucuz firmalara yönelmeni tavsiye etmiyorum. Onaylı firmalardan en pahalısı hangisiyse ondan almanı tavsiye ederim.
Buradaki övgülere kulak asmanı tavsiye etmem şahsen ben astım ve çok kötü hizmet alıyorum.

Kesinlikle ucuz firmalara yönelmeni tavsiye etmiyorum. Onaylı firmalardan en pahalısı hangisiyse ondan almanı tavsiye ederim.
Buradaki övgülere kulak asmanı tavsiye etmem şahsen ben astım ve çok kötü hizmet alıyorum.
onaylı firmalardan kastınız nedir ?

Merhabalar,

Dilerseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Forum yönetimince onaylanmış vergi levhalı ve YS belgesine sahip bir işletmeyiz.
Aynı zamanda yaklaşık 4.5 yıldır forum üzerinde hizmet vermekteyiz.

İletişim bilgilerimiz;

Telefon : 0541 851 64 08
E-mail : mail@cetinbilisim.net
Web / canlı destek : www.cetinbilisim.net

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 Aydır Metin2 Serüvenime Ara Verdim
Daha önceden
Rosty Mt2
Bullet Mt2 Gibi Serverlerin yönetiminde yeraldım fakat bazı sorunlar yüzünden serverleri kapatma kararı almam gerekti.
Şuan tekrar açmayı düşünüyorum fakat bana Filesi bugsuz Zırt pırt kapanmayan koruması güzel olan yani anlayacagınız piyasada en saglam Firma hangisi ?
Teşekkürler.

Sizlere beklediğiniz hizmeti verebileceğimizi umuyoruz, siz de bizimle çalışmak isterseniz,
Konu linkimiz: https://forum.turkmmo.com/konu/3549...oyun-ici-destek-7-24-hizmet-ve-teknik-destek/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri