- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 Aydır Metin2 Serüvenime Ara Verdim
Daha önceden
Rosty Mt2
Bullet Mt2 Gibi Serverlerin yönetiminde yeraldım fakat bazı sorunlar yüzünden serverleri kapatma kararı almam gerekti.
Şuan tekrar açmayı düşünüyorum fakat bana Filesi bugsuz Zırt pırt kapanmayan koruması güzel olan yani anlayacagınız piyasada en saglam Firma hangisi ?
Teşekkürler.
Daha önceden
Rosty Mt2
Bullet Mt2 Gibi Serverlerin yönetiminde yeraldım fakat bazı sorunlar yüzünden serverleri kapatma kararı almam gerekti.
Şuan tekrar açmayı düşünüyorum fakat bana Filesi bugsuz Zırt pırt kapanmayan koruması güzel olan yani anlayacagınız piyasada en saglam Firma hangisi ?
Teşekkürler.
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kesinlikle ucuz firmalara yönelmeni tavsiye etmiyorum. Onaylı firmalardan en pahalısı hangisiyse ondan almanı tavsiye ederim.
Buradaki övgülere kulak asmanı tavsiye etmem şahsen ben astım ve çok kötü hizmet alıyorum.
Buradaki övgülere kulak asmanı tavsiye etmem şahsen ben astım ve çok kötü hizmet alıyorum.
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
onaylı firmalardan kastınız nedir ?Kesinlikle ucuz firmalara yönelmeni tavsiye etmiyorum. Onaylı firmalardan en pahalısı hangisiyse ondan almanı tavsiye ederim.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Dilerseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Forum yönetimince onaylanmış vergi levhalı ve YS belgesine sahip bir işletmeyiz.
Aynı zamanda yaklaşık 4.5 yıldır forum üzerinde hizmet vermekteyiz.
İletişim bilgilerimiz;
Telefon : 0541 851 64 08
E-mail : mail@cetinbilisim.net
Web / canlı destek : www.cetinbilisim.net
Dilerseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Forum yönetimince onaylanmış vergi levhalı ve YS belgesine sahip bir işletmeyiz.
Aynı zamanda yaklaşık 4.5 yıldır forum üzerinde hizmet vermekteyiz.
İletişim bilgilerimiz;
Telefon : 0541 851 64 08
E-mail : mail@cetinbilisim.net
Web / canlı destek : www.cetinbilisim.net
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar
Daha önceden
Rosty Mt2
Teşekkürler.
Sizlere beklediğiniz hizmeti verebileceğimizi umuyoruz, siz de bizimle çalışmak isterseniz,
Konu linkimiz: https://forum.turkmmo.com/konu/3549...oyun-ici-destek-7-24-hizmet-ve-teknik-destek/