onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

HESAPLARIN Email Bağlantısı Neden yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RAWEF DALAVERASI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 937
Konular
14
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 11 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
-5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

email bende olduğu halde Çalınan hesapların Şifrelerini değişmek için gerekli EMAİL adresime gelmiyor 12 saat süreli Bu Bence baya önemli bir konu tehlikeli 24 Saat geçtiği halde hesapları hırsızdan kurtaramadık

Bu konu hakkında yokmu birtane babayiğit şöyle kendine güvenen sorumluluk sahibi bir yöneticimiz birşeyler söyleyecek kadar bilgi sahibi ??

Son düzenleme:
Şu anda hesabım İstemediğim ellerde Ve itemleri 17 Satin sonunda alabilecek Bu sorunun Çözümlenmesi daha uzun sürüceğinden Mümkün ise bloke edin
Hesap bilgisi levent2015ıd pidge Size güveniyorum iyi günler

Şu anda hesabım İstemediğim ellerde Ve itemleri 17 Satin sonunda alabilecek Bu sorunun Çözümlenmesi daha uzun sürüceğinden Mümkün ise bloke edin
Hesap bilgisi levent2015ıd pidge Size güveniyorum iyi günler

lewo tatil modu yap cara girebiliyosan.

lewo tatil modu yap cara girebiliyosan.

O işlem için öncelikle elym2 sitesinden çalınan hesabıma erişim sağlamam gerekiyor videodaki giriş yapılan hesap farklı,fakat o hesabımdada değişen bir durum yok,Ve işin Benim için gizemli yanı sadece bende bulanan bir sorun. Ve diğer bir özelliği ise hesabımı ele geçiren dostumuzun niyeti item değil hesabın adını MAYINESEĞİ Yapmış Hırsızlar para verip isim izni almaz Bu hırsızın hedefi FEWAR değil Levent

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri