- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Selam Millet, Son 6 yıldır Shaiya Online oyununun private sunucuları için sunucu senaryosu yazmaktayım kodlamayı falan programlar vasıtasıyla öğretmişlerdi bir şekilde lakin metin2 kodlaması hakkında herhangi bir bilgim yok, metin2 piyasasına baktığımda yıl olmuş 2017 halan daha ciddi boyutta oyuncu kitlesine sahip, bunu değerlendirmek gerektiğini ve oyuncuları tek çatı altında toplayabilecek merkez bir metin2 sunucusu açmayı düşünüyorum. Bu konuda benle ortak olacak daha önce metin2 sunucusu açma deneyimi olmuş biri aramaktayım. Senaryoyu ben yazar senaryo derken oyun başlangıç düzeyi, drop listesi vs. Kodlamayı bana öğretirse seve seve vaktimi ayırırım hızlıda kaparım bu işleri yeter ki az çok deneyimi olmuş biri bana yazsın beraber zirveye doğru ilerleyelim bu çizgide.
Hocam bana özelden msj atınız ücrette ortak arıyorum serverim var
Olduğunca kaliteli alt yapısı sağlam bilişime bağlı değil sadece reklam bütçesi için ortak arıyorum ilgilenenler msj atsın lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...