Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Private Sunucu Ortak Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drack11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 673
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drack11

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
24
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese Selam Millet, Son 6 yıldır Shaiya Online oyununun private sunucuları için sunucu senaryosu yazmaktayım kodlamayı falan programlar vasıtasıyla öğretmişlerdi bir şekilde lakin metin2 kodlaması hakkında herhangi bir bilgim yok, metin2 piyasasına baktığımda yıl olmuş 2017 halan daha ciddi boyutta oyuncu kitlesine sahip, bunu değerlendirmek gerektiğini ve oyuncuları tek çatı altında toplayabilecek merkez bir metin2 sunucusu açmayı düşünüyorum. Bu konuda benle ortak olacak daha önce metin2 sunucusu açma deneyimi olmuş biri aramaktayım. Senaryoyu ben yazar senaryo derken oyun başlangıç düzeyi, drop listesi vs. Kodlamayı bana öğretirse seve seve vaktimi ayırırım hızlıda kaparım bu işleri yeter ki az çok deneyimi olmuş biri bana yazsın beraber zirveye doğru ilerleyelim bu çizgide.

Metin2 Development Forumunda uygun kişilerle tanışabilir ve konular sayesinde ilerlemek istediğiniz yolda eğitim alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri