Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , ben 10. seneyi aşkın private server kurulum ile uğraşıyorum ve a'dan z'ye bir server nasıl ayakta tutulur yapılması gereken işlemler nelerdir iyi biliyorum . Benimle birlikte sağlam bir işe giricek güvenilir saygılı bir ekip arkadaşı arıyorum . Uzun süre ayakta kalıcak bir server için yanımda sağlam bir arkadaş olması gerekiyor. Uzun soluklu bir proje düşünüp gerçekleştiremeyen arkadaşlar için iyi bir fırsat diyebilirim. Genel olarak birlikte yürüyeceğim bütçeli arkadaş arıyorum .
Satış ve iş hakkındaki konum :
https://forum.turkmmo.com/konu/3509...files-pack-web-patcher-koruma-full-set-satis/
Dipnot : Sağlam bütçeli seviyeli saygılı 18 yaşından büyük arkadaşlarla ortak proje çıkarmayı
Düşünüyorum , ilgilenen arkadaşlar skype yoluyla iletişime geçebilir .
Satış ve iş hakkındaki konum :
https://forum.turkmmo.com/konu/3509...files-pack-web-patcher-koruma-full-set-satis/
Dipnot : Sağlam bütçeli seviyeli saygılı 18 yaşından büyük arkadaşlarla ortak proje çıkarmayı
Düşünüyorum , ilgilenen arkadaşlar skype yoluyla iletişime geçebilir .
Sunucu Adı : LOM2
Yaş Sınırlaması :+18
İstediğiniz Günlük Online Süre :5-10
Aradığınız Özellikler : Disiplinli Saygılı.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : skype pvporder@gmail.com
Aradığınız Özellikler : Disiplinli Saygılı.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : skype pvporder@gmail.com
Yaşım 19 Günde 4-5 Satten Fazla Online Vaktim Var Daha Önceden 4 Senelik Bir Gm Tecrübem Var 2 Sene Kendi Serverimi Yönettim NightmareMt2 Bir Sıkıntıdan Dolayı Kapandı . Oyun İçi Her Türlü Sıkıntı İle Reklam İle ilgilenirim İletişim İçin:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)