Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Steam Counter Strike Global Offensive Rozeti Nasıl İşlenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkKnights
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

DarkKnights

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,839
Online süresi
22m 50s
Reaksiyon Skoru
2,557
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 9 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
402
MmoLira
-120
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Steamde nasıl rozet yapıldığını benim gibi merak edenler olabileceğini düşünerek bu konuyu açmaya karar verdim.Öncelikle Steam'de profil ismimizin üzerine gelerek Rozetler yazan kısma tıklayoruz ve steam bizi rozetler bölümümüze yönlendiriyor.

Screenshot_1.png

Bu bölümde yapabildiğiniz ya da daha önce yapmış olduğunuz rozetleri görebilirsiniz.Bunun dışında nasıl kart düşürebileceğinizi ya da kütüphanenizde yer alan oyunlar için kart düşürme hakkınızın bulunup bulunmadığınıda yine bu bölümden görebilirsiniz.

Screenshot_2.png

Ben nasıl rozet işlendiğini göstermek amacıyla örnek olarak Counter Strike Global Offensive rozet kartlarını seçiyorum.Ben rozeti daha önce işlediğim için kartların solunda Counter Strike Global Offensive koleksiyon kartı rozeti gözüküyor.Siz rozeti işlemediğiniz için sol taraf sizde bu şekilde gözükmez.

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Resimde gördüğünüz üzere oyunun 5 tane kartı var.Oyunu satın aldıktan sonra 3 tane kart düşürme hakkınız bulunuyor.Bu kartları oyunu oynayarak düşürebilirsiniz.Peki geriye kalan 2 kartı nasıl tamamlayıp rozet yapacağım diye sorarsanız bu kartların hemen altında yer alan bölümde bu kartlara sahip olan arkadaşlarınızın sergilendiği bölüm yer alıyor buradan sizde bulunmayan kartlara sahip olan arkadaşlarınızla takas yapabilirsiniz.

Screenshot_5.png

Bunun dışında alttaki resimlerde görüldüğü üzere bu kartlara sahip olan arkadaşlarınızın gösterildiği bölümün hemen altında bulunan ''Pazarı Araştır'' butonuna tıklayarak Steam Topluluk Pazarı'ndan ücret karşılığı elde edebilir ya da ''Takas Forumunu Ziyaret Et'' butonuna tıklayarak takas forumunu ziyaret edebilirsiniz.

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Kartların tamamına sahip olduktan sonra Counter Strike Global Offensive için koleksiyon kartı görünümü ise şu şekilde olacaktır;

Screenshot_8.png

Koleksiyon kartlarının hepsini tamamladıktan sonra rozet yapmak için ise Rozetler sayfasındaki Counter Strike Global Offensive yazısına tıkladıktan sonra karşımıza gelen ekranda mavi renkte ki ''Rozeti işle'' butonuna tıklayarak rozetimizi işliyoruz.

Screenshot_9.png

Rozet işleme işlemi devam ederken karşınıza şu şekilde bir ekran çıkacaktır;

Screenshot_10.png

Rozet işleme işlemi bittikten sonra ise rozetinizin işlendiğine dair bir bilgi ekranı açılacaktır.Rozet işlediğiniz için Steam seviyenizi arttırmanız için exp,size özel steam üzerinde yer alan herhangi bir oyunun indirimli kuponu,Counter Strike Global Offensive Profil Arka Planı ve Counter Strike Global Offensive İfadesi hediye ediyor.Ben bu rozeti daha önce işlediğim için alttaki resimi bir videodan alıntıladım.Örneğin bana %90 indirimli Triangle oyun kuponu çıktı size farklı bir oyunun indirim kuponu çıkabilir.Ayrıca bu kuponu diğer indirimlerde kullanamıyorsunuz.

Screenshot_11.png

Tüm bu işlemler bittikten sonra ise eğer rozetinizi profil sayfanızda sergilemek istiyorsanız Steam arayüzünden profil adınızın üzerine gelerek ''Profil'' yazan menüye tıklıyoruz.
Screenshot_12.png

Daha sonra karşımıza gelen sayfada sağ tarafta bulunan Steam seviyemizin hemen altında yer alan ''Profili Düzenle'' isimli butona tıklıyoruz.
Screenshot_13.png

Karşımıza çıkan sayfada en alta inerek ''Sergilenen Rozet'' bölümünden sergilemek istediğimiz rozetimizi seçiyoruz.
Screenshot_14.png

Rozetimizi seçtikten sonra ''Değişikleri Kaydet'' butonuna tıklayarak kaydediyoruz ve artık rozetimiz profilimizde sergileniyor :)

Screenshot_158278.png

Screenshot_15.png

Eline sağlık ibrahim baya detaylı güzel olmuş :)

Eline sağlık

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri