Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[RESİMLİ] 40K İTEM PROTO DÜZENLEME BASİT ANLATIM 2025-12-04

indirmek için izniniz yok

Stax

StaxSoftware
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
153
Online süresi
26g 50793s
Reaksiyon Skoru
369
Altın Konu
0
Başarım Puanı
224
TM Yaşı
13 Yıl 5 Gün
MmoLira
1,282
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

StaxSoftware Farkıyla...

İŞİNİZE YARADIYSA LÜTFEN +REP (BEĞEN) BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN EMEĞE SAYGI :) TEŞEKKÜRLER.

Arkadaşlar merhabalar @Zagre Arkadaşımız bu tip bir konu paylaşmış biraz incelediğimde çokta pratik olmadığını düşündüm elimde bulunan bir programı sizlerle paylaşak istedim bu programla pack açar gibi anlık yapabilirsiniz buyrun anlatıma geçelim...

1. ADIMDA PROGRAMIMIZI İNDİRİP RAR DAN ÇIKARIYORUZ RARDAN ÇIKARTMAK İÇİN WİNRAR GEREKLİDİR HEMEN HEMEN BÜTÜN BİLGİSAYARLARDA VAR OLMAYANLAR İNDİREBİLİR.

ZZaM0o.png

DAHA ÖNCE ETRNEXUS İLE AÇTIĞIM LOCALE_TR NİN İÇERİSİNDEN item_proto'yu ALDIM VE PROGRAMIN İÇERİSİNE ATTIM BU PROGRAMLADA PACK AÇABİLİRSİNİZ AMA PEK TAVSİYE ETMİYORUM ETR DAHA SAĞLIKLI
ETR NEXUSU OLMAYANLAR İNDİREBİLİR.
oja01R.png

SONRA 40 Pack Düzenleyici.exe Yİ ÇALIŞTIRIP EXTRAER PROTO YA TIKLAYIP İTEM PROTOMUZU SEÇİYORUZ...
dPa8QQ.png

VE İTEM PROTOMUZ AÇILMIŞ BULUNUYOR NOTEPAD++ YARDIMIYLA AÇMANIZ SİZİN İÇİN DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR NOT DEFTERİ KODLAMAYI BOZABİLİYOR NOTEPAD++ SI OLMAYANLAR İNDİREBİLİR.

5g3LPA.md.png

item_proto.xml yi item proto ile açtım ve gerekli düzenlemeleri yapıp çıkıyor ve kaydediyorum...
5g3LPAd29ecf91094ce3c5.png

SONRA TEKRARDAN PAKETLEMEK İÇİN COMPRİMİR PROTO DİYİP İTEM_PROTO.XML Yİ SEÇİYORUZ...
5g3LPAa24ede33db9eed68.png

İŞTE BUKADAR İTEM_PROTO_NEUEVO GELİYOR ADINI item_proto OLARAK DEĞİŞTİRİP LOCALE DOSYAMIZA ATIP LOCALEMİZİ TEKRARDAN PAKETLİYORUZ VE İŞLEM TAMAMLANMIŞ OLUYOR.
5g3LPAe4961364224e123e.png

ARKADAŞLAR İŞLEM BUKADAR KOLAY BEĞENDİYSENİZ LÜTFEN +REP VERİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BU ARADA BUGÜN 23 NİSAN 2017 HERKESİN ULUSAL EGEMENLİK BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM!

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

StaxSoftware Farkıyla...

İŞİNİZE YARADIYSA LÜTFEN +REP (BEĞEN) BUTONUNA BASMAYI UNUTMAYIN EMEĞE SAYGI :) TEŞEKKÜRLER.

Arkadaşlar merhabalar @Zagre Arkadaşımız bu tip bir konu paylaşmış biraz incelediğimde çokta pratik olmadığını düşündüm elimde bulunan bir programı sizlerle paylaşak istedim bu programla pack açar gibi anlık yapabilirsiniz buyrun anlatıma geçelim...

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

1. ADIMDA PROGRAMIMIZI İNDİRİP RAR DAN ÇIKARIYORUZ RARDAN ÇIKARTMAK İÇİN WİNRAR GEREKLİDİR HEMEN HEMEN BÜTÜN BİLGİSAYARLARDA VAR OLMAYANLAR Öğeyi görmek için üye olmalısınız.İNDİREBİLİR.

DAHA ÖNCE ETRNEXUS İLE AÇTIĞIM LOCALE_TR NİN İÇERİSİNDEN item_proto'yu ALDIM VE PROGRAMIN İÇERİSİNE ATTIM BU PROGRAMLADA PACK AÇABİLİRSİNİZ AMA PEK TAVSİYE ETMİYORUM ETR DAHA SAĞLIKLI
ETR NEXUSU OLMAYANLAR Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İNDİREBİLİR.

SONRA 40 Pack Düzenleyici.exe Yİ ÇALIŞTIRIP EXTRAER PROTO YA TIKLAYIP İTEM PROTOMUZU SEÇİYORUZ...

VE İTEM PROTOMUZ AÇILMIŞ BULUNUYOR NOTEPAD++ YARDIMIYLA AÇMANIZ SİZİN İÇİN DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR NOT DEFTERİ KODLAMAYI BOZABİLİYOR NOTEPAD++ SI OLMAYANLAR Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İNDİREBİLİR.

item_proto.xml yi item proto ile açtım ve gerekli düzenlemeleri yapıp çıkıyor ve kaydediyorum...

SONRA TEKRARDAN PAKETLEMEK İÇİN COMPRİMİR PROTO DİYİP İTEM_PROTO.XML Yİ SEÇİYORUZ...

İŞTE BUKADAR İTEM_PROTO_NEUEVO GELİYOR ADINI item_proto OLARAK DEĞİŞTİRİP LOCALE DOSYAMIZA ATIP LOCALEMİZİ TEKRARDAN PAKETLİYORUZ VE İŞLEM TAMAMLANMIŞ OLUYOR.

ARKADAŞLAR İŞLEM BUKADAR KOLAY BEĞENDİYSENİZ LÜTFEN +REP VERİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BU ARADA BUGÜN 23 NİSAN 2017 HERKESİN ULUSAL EGEMENLİK BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM!
öncelikle paylaşim için teşekkürler hocam.
ufak bir sorun vardı hallettim.
sorun=edit notepad item_protoyu bozuyor.
sebebi.
kodlama dili.
bozmaması için kodlama dilini türkçe
iso 8959 9
yapılması lazm.
Güncel +

teşekkürler kardeşimde bu xml den txt oluşturmayıda anlatsan iyi olur

Teşekkürler. Önemli Not Düşeyim Lycanlı Filesler İçin Kullanılmalı Bana Kalırsa ;
Diğer Pack Açıp Kapatıcılarda Pençe Çift Eldeyken Tek Elde Tutuyor. ( Epack32 ' yi Bilmiyorum )

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)

Geri