Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bir Çok Üye Pazar Açmayı Bilmiyor Oyunda Cok Soran Oluyor Bende Bilmeyen Arkadaşlar Olduğu İçin Buraya Konu Açtım Pazar Açmak İçin
1)Marketden Paket Alınır
2)Pazarı Açmak İstediğiniz Alana Gelin
3)Enventer Penceresinden[I Tusundan Açıla Bilir] Pakete Mausenin Sağ Tuşu İle Tıklayın
4)Karşınıza Küçük Dikdörtgen Bir Kutucuk Çıkar O Kutucuğun İçine Pazarın İsmini Yazın
5) Daha Sonra Gelen Alana Satmak İstediğiniz İtemleri Koyun Ve Fiyatları [Kaç Yang'a Satcağınızı Yazın]
Fotolu Anlatım
1)
2)
3)
4)
Kendim Yaptım +REP PLASE
Saygılarımla
[Ömer]
1)Marketden Paket Alınır
2)Pazarı Açmak İstediğiniz Alana Gelin
3)Enventer Penceresinden[I Tusundan Açıla Bilir] Pakete Mausenin Sağ Tuşu İle Tıklayın
4)Karşınıza Küçük Dikdörtgen Bir Kutucuk Çıkar O Kutucuğun İçine Pazarın İsmini Yazın
5) Daha Sonra Gelen Alana Satmak İstediğiniz İtemleri Koyun Ve Fiyatları [Kaç Yang'a Satcağınızı Yazın]
Fotolu Anlatım
1)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2)
3)
4)
Kendim Yaptım +REP PLASE
Saygılarımla
[Ömer]
Son düzenleme:
Arkadaşlar Resmin Üstüne Tıklayınca Yeni Safa Geliyor O Sayfadaki Resmede Tıklayınca Yeni Sayfa Geliyor 3. Sayfada Okunuyor KUSURA BAKMAYIN DAHA ACEMİYİM FAZLA BİŞEY YAPAMADIM AMA YAVAS YAVAS 

Bilmoyorsan Öğrenmiş Olursun.Konuyu Açanlarla Dalga Geçme.®cRaLemRe®;54419' Alıntı:valla bilmiyodum çok sagol![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)