T tailong2 23 Nis 2017 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Arkadaşlar +100 ü geçik mesajım oldugu halde TM üye olamadım sebebi nedir?
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Arkadaşlar +100 ü geçik mesajım oldugu halde TM üye olamadım sebebi nedir?
xHamBeyLoRDx 27 Nis 2017 #2 tailong2' Alıntı: Arkadaşlar +100 ü geçik mesajım oldugu halde TM üye olamadım sebebi nedir? Genişletmek için tıkla Üyeliğiniz 15 günden eski olması gerekmekte. Mesaj sayınız 100 olmuş üyelik tarihinizde 15 günü geçtiğinde TM üye grubuna otomatik gireceksiniz. İyi forumlar. Upvote 0 Downvote Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tailong2' Alıntı: Arkadaşlar +100 ü geçik mesajım oldugu halde TM üye olamadım sebebi nedir? Genişletmek için tıkla Üyeliğiniz 15 günden eski olması gerekmekte. Mesaj sayınız 100 olmuş üyelik tarihinizde 15 günü geçtiğinde TM üye grubuna otomatik gireceksiniz. İyi forumlar.