melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ZAMAN ÖLDÜRMELİK SERVER !!

polmik

Level 6
TM Üye
Konular
34
Online süresi
1h 30m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
23
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0
bende arıyorum

SONDAKİKA E-SPORT AİLESİNE ALIMLAR VARDIR .
RAİDCALL ID : 109 461 09
IMG
1- Loncaya Başvuranların Öncelikle Olgun Dürüst Bir Kişiliğe Sahip Olması Gerekmektedir.
2- Küfür, Saygısızlık, Huzur Bozma veya Hile Kullanımı KESİNLİKLE YASAKTIR!
3- Savaş Öncesi ve Savaş Sonrası Komut Kesinlikle Dinlenmelidir. (Aksi Halde Savaşı Kaybetmemize Neden Olabilirsiniz.)
4- Lonca Üyelerine veya Yetkililerine Saygısızlık Yapmak Tartışmaya Girmek Yasaktır.
5- Lonca Savaşı İçin Belirlenen İtemlerin Yapılması Zorunludur.
6- Herkes Yönetimin Uygun Gördüğü Karakteri Açmak Zorundadır. (Ben Ninjayım Ben Surayım vs. Gibi Şeyler Kesinlikle Yasaktır.)
7- Level ve Biyologlar Eksiksiz Tamamlanmalıdır.
8- Lonca İçerisinde Ayrmcılık Kesinlikle Yasaktır. (Siyaset, Din , Cinsiyet ,Irk vs. Dahil)
9- Oyun İçerisinde Veya Dışarısında Rakiplerle Tartışmak Onları Tahrik Etmek Kesinlikle Yasaktır.
10- SONDAKİKA AİLESİ'nin Adına Leke Getirecek Şeylerden Uzak Durulmalıdır. (Örnek: İtem Çalma, Hile Açma vs.)
11- Son Olarakta RaidCall Kesinlikle Şarttır ve Oyunda Aktif Olduğunuz

SONDAKİKA E-SPORT AİLESİNE ALIMLAR VARDIR .
RAİDCALL ID : 109 461 09
IMG
1- Loncaya Başvuranların Öncelikle Olgun Dürüst Bir Kişiliğe Sahip Olması Gerekmektedir.
2- Küfür, Saygısızlık, Huzur Bozma veya Hile Kullanımı KESİNLİKLE YASAKTIR!
3- Savaş Öncesi ve Savaş Sonrası Komut Kesinlikle Dinlenmelidir. (Aksi Halde Savaşı Kaybetmemize Neden Olabilirsiniz.)
4- Lonca Üyelerine veya Yetkililerine Saygısızlık Yapmak Tartışmaya Girmek Yasaktır.
5- Lonca Savaşı İçin Belirlenen İtemlerin Yapılması Zorunludur.
6- Herkes Yönetimin Uygun Gördüğü Karakteri Açmak Zorundadır. (Ben Ninjayım Ben Surayım vs. Gibi Şeyler Kesinlikle Yasaktır.)
7- Level ve Biyologlar Eksiksiz Tamamlanmalıdır.
8- Lonca İçerisinde Ayrmcılık Kesinlikle Yasaktır. (Siyaset, Din , Cinsiyet ,Irk vs. Dahil)
9- Oyun İçerisinde Veya Dışarısında Rakiplerle Tartışmak Onları Tahrik Etmek Kesinlikle Yasaktır.
10- SONDAKİKA AİLESİ'nin Adına Leke Getirecek Şeylerden Uzak Durulmalıdır. (Örnek: İtem Çalma, Hile Açma vs.)
11- Son Olarakta RaidCall Kesinlikle Şarttır ve Oyunda Aktif Olduğunuz
12- Facebook Sayfamızdır... Takipte Kalınız ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri