Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

AlanSOFT'ta sonsuz teşekkürlerr...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TLEsEsLm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Acınacak haldesiniz, kim olduğunuzu forumdaki aktivitelerinizden tahmin edebiliyoruz :) Konudan daha yeni haberim oldu ek olarak biz kazanacağımız kadar insan kazandık ailemize, fazlasında gözümüz yok. Müşterimiz teşekkür etmek istemiş etmiş, bunu baltalayarak seviyenizi düşürmenin pek bir anlamı yok.

Ya bak allah aşkına :) acınacak halde olan sensin allah için söylesen kimmişim ben, sağından solundan ne baktın da neye ulaştın çok merak ediyorum, müşteriymiş madem müşterin müşterine yazdığım bir yoruma sen neden cevap verme luksundr bulunuyosun sence kim acınacak halde bu durumda :) bakele bak firmaymış teşekürmüş teşekkür etmiş zaten maşşalah her konuda dha konu açıp küçük düşmenin ne anlamı var yok ya ben ne desem forumda böyle arkadaşlar oldugu surece boş ne haliniz varsa görün

SELAMIN ALEYKÜM . BİR KAÇ HAFTADIR ARAŞTIRMA İÇERİSİNDEYDİM VE @alansoft 'a DENK GELDİM . FORUMLARDA OLUMLU YORUMLAR ALDIĞINI GÖRÜNCE GÜVENEREK CANLI DESTEKDEN İLETİŞİME GEÇTİM GERÇEKTEN FORUMDAN OKUDUĞUM YANITLARDAN BİLE DAHA İYİLER . 7/24 ONLİNE OLMALARI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR SIKINTINIZ OLDUĞUNDA DESTEKLERİNİ ESİRGEMİYORLAR BURADAN @alansoft ÇALIŞANLARINA VE TAYFUN BEY'E SONSUZ TEŞEKKÜRLER BU İŞTE GERÇEKTEN İYİSİNİZ

Ki zaten farkındaydanız bazı lonularda sizi önermişim de çok yanlış yapmışım yazık bana bence dimi :)

Gerçekten gülünç :) Müşterimiz ilk defa böyle bir jest yaparak bizi mutlu etmiş, neden bizde teşekkür etmeyelim ? Yorum atma yasağımız mı var ? :) Bak işine kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri