Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AlanSOFT'ta sonsuz teşekkürlerr...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TLEsEsLm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TLEsEsLm

Level 5
TM Üye
Konular
141
Reaksiyon Skoru
61
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
34
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bu işleri 2012 ve 2013 yılları arası sağlam emek verip bazı nedenlerden dolayı uzaklaşmak zorunda kalmıştım daha sonralarında baktım ki çok şey değişmiş tekrar geri dönmek istedim ve @alansoft 'un olumlu yorumları ile karşılaştım birden çok olumlu yanıt vardı bütün bu olumlu yanıtlara güvenerek alışveriş için kendilerine ulaştım ve attığım ilk ticketten sonra bir daha asla pişmanlığım olmadı gece gündüz demeden yardımıma koştular gerek oyun içi destekler olsun gerek fileslerinin sağlamlığı olsun bu arada filesleri için @SancakGame ayrı bir teşekkür ediyorum. Demem o ki gözüm kapalı alışveriş sağladım ve hiç pişman olmadım sizlere de tavsiye ediyorum. Gerçekten emek verilerek yapılmış işler var ortada ve sonrasında destekleri muazzam, paranızın her kuruşunu hak ediyorlar ben çok memnunum alacak arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Gözüm kapalı kefilim Oyun için, sunucular için, files için, ve en önemlisi destek ve ilgi için teşekküler @alansoft

Çok yakında ALANSOFT alt yapısı ile bomba gibi server sizlerele :)

Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum. :)

Açıkcası duygulandık :) İşimizi hakkıyla yaptığımızı, mutlu tavırlarınızdan gördüğümüzde işimize 4 kolla daha sıkı sarılıyoruz :) Değerli düşüncelerin için ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum.

Konu yeri yanlış ayriyetten sırf musteri kazanbilsin diye bir firma ancak bu kadar övülebilirdi acizliğinizi tebrik ediyorum.Bildirildi.

Konu yeri yanlış ayriyetten sırf musteri kazanbilsin diye bir firma ancak bu kadar övülebilirdi acizliğinizi tebrik ediyorum.Bildirildi.

Acınacak haldesiniz, kim olduğunuzu forumdaki aktivitelerinizden tahmin edebiliyoruz :) Konudan daha yeni haberim oldu ek olarak biz kazanacağımız kadar insan kazandık ailemize, fazlasında gözümüz yok. Müşterimiz teşekkür etmek istemiş etmiş, bunu baltalayarak seviyenizi düşürmenin pek bir anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri