- Konular
- 141
- Reaksiyon Skoru
- 61
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben bu işleri 2012 ve 2013 yılları arası sağlam emek verip bazı nedenlerden dolayı uzaklaşmak zorunda kalmıştım daha sonralarında baktım ki çok şey değişmiş tekrar geri dönmek istedim ve @alansoft 'un olumlu yorumları ile karşılaştım birden çok olumlu yanıt vardı bütün bu olumlu yanıtlara güvenerek alışveriş için kendilerine ulaştım ve attığım ilk ticketten sonra bir daha asla pişmanlığım olmadı gece gündüz demeden yardımıma koştular gerek oyun içi destekler olsun gerek fileslerinin sağlamlığı olsun bu arada filesleri için @SancakGame ayrı bir teşekkür ediyorum. Demem o ki gözüm kapalı alışveriş sağladım ve hiç pişman olmadım sizlere de tavsiye ediyorum. Gerçekten emek verilerek yapılmış işler var ortada ve sonrasında destekleri muazzam, paranızın her kuruşunu hak ediyorlar ben çok memnunum alacak arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Gözüm kapalı kefilim Oyun için, sunucular için, files için, ve en önemlisi destek ve ilgi için teşekküler @alansoft
Çok yakında ALANSOFT alt yapısı ile bomba gibi server sizlerele
Çok yakında ALANSOFT alt yapısı ile bomba gibi server sizlerele

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 0
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum. 

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Açıkcası duygulandık
İşimizi hakkıyla yaptığımızı, mutlu tavırlarınızdan gördüğümüzde işimize 4 kolla daha sıkı sarılıyoruz
Değerli düşüncelerin için ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum.
İşimizi hakkıyla yaptığımızı, mutlu tavırlarınızdan gördüğümüzde işimize 4 kolla daha sıkı sarılıyoruz
Değerli düşüncelerin için ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum.- Katılım
- 19 Nis 2017
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu yeri yanlış ayriyetten sırf musteri kazanbilsin diye bir firma ancak bu kadar övülebilirdi acizliğinizi tebrik ediyorum.Bildirildi.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Konu yeri yanlış ayriyetten sırf musteri kazanbilsin diye bir firma ancak bu kadar övülebilirdi acizliğinizi tebrik ediyorum.Bildirildi.
Acınacak haldesiniz, kim olduğunuzu forumdaki aktivitelerinizden tahmin edebiliyoruz
Konudan daha yeni haberim oldu ek olarak biz kazanacağımız kadar insan kazandık ailemize, fazlasında gözümüz yok. Müşterimiz teşekkür etmek istemiş etmiş, bunu baltalayarak seviyenizi düşürmenin pek bir anlamı yok.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)