- Konular
- 832
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 10d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 474
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 252
- MmoLira
- 2,422
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
S.a hocam 2 gündür sitenize erişemiyorum bendemi bi sorun var yoksa sitedemi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim hizmet alacaktım giremiyorum fakat
https://www.alansoft.net/cgi-sys/defaultwebpage.cgi
Çerezleri siliniz ulaşım sağlarsınız.
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,379
- DevLira
- 0
oyunun kaynak kodlarına sahibiz üstüne tibet gibi metin2 serverları .com.tr gibi domainler alıp patent almaya basladılar yani asıl pvpler gameforgeye telif atabilir türkiyede 

- Konular
- 16
- Online süresi
- 19h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 466
- DevLira
- 0
Adminin dediği gibi bu gameforge şirketinin lisanslı bir oyunu dava açmak için Türkiye'de bulunmaları gerekmez gerekli davaları avukatlar aracılığıyla açıp haklarını arayabilirler. Ülkemize vergi verip vermemeleri çok daha farklı bir konu bunun lisans haklarıyla bir ilgisi yok. Burda para kazanmak için insanları metin2 sektörüne teşvik ediyorsunuz ama ilerde sıkıntı çıkarsa hem sizin hemde teşvik ettiğiniz insanların başına iş açılabilir haberiniz olsun.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Hukuksal boyutuna girecek olursak işlemleri hem uzun süreçli hem de içinden çıkılmayacak cinsten bir olay bu. Önce dava açması gerekiyor, davanın onaylanması, savcılık tarafından yürütülmesi gerekiyor, bu iş OHAL nedeni ile çok çok güç bir durumda, ve baskınlar sunucu toplama olayına gidebilmesi için bu olayın ilk iş ihtar, sonra mahkemece web sayfası kapatma işlemleri olacaktır. Bu işlemler geçmeden kişilere ulaşıp maddi tazminat davalarına gidilemez, bizim tavsiyemiz, oyun şartları, gizlilik koşulları gibi adi sözleşme kısımlarına resmi kaynaklar tarafından gelecek uyarılar için mail adresi konulması ve bu mail adresinin takip edilmesidir. Bahsettiğimiz gibi ihtar olmadan yaptırım olamaz.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 19h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 466
- DevLira
- 0
Tabiki hukuksal adımlar sırasıyla olacaktır ama hiçbirşey olmayacak gibi lanse etmek yanlış.Ben CoMa'nın bu sefer ortalığı karıştırmak için açıklamalar yaptığını düşünmüyorum Youtuberlarda aynı şekilde ''Amaan her sene aynı açıklama merak etmeyin bişey yapamazlar.'' şeklinde konuşuyorlardı. Sizler için ve bu piyasada olan arkadaşlar için söylüyorum yoksa benim hiçbir çıkarım yok.En azından sizin dediğiniz önlemleri insanların alması gerekli. Ben kapanmamasından yanayım çünkü herkes TR tarzı oynamak ve o kadar para yatırmak zorunda değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)