noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

(BirMucize) PleadLy Vs Kailey ( CyReeN,SeanPauLSs, )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PleadLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 717

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tebrikler demek isterdim ama sura ws ninja kusura bakma ama sura ws sura yemedide ninjalaramı sardın ;)
ileride banada arena dersin eminim :p

Sana Tebrik Et Diyen Oldumu Kardeş Çok Sesi Çıkarsa Keser Geçeriz Sen Her Konuya Atlama Seninde Çok Kuyruk Acın Var Heralde Anlaşıldı Bak İşine İyi Forumlar....

Sana Tebrik Et Diyen Oldumu Kardeş Çok Sesi Çıkarsa Keser Geçeriz Sen Her Konuya Atlama Seninde Çok Kuyruk Acın Var Heralde Anlaşıldı Bak İşine İyi Forumlar....
Savunman bumu yoksa lafımı geveliyorsun, senin gibilerine ne kuyruk acım olucak anlatsana? Dur dur sen şimdi banada ws dersin :help:

Savunman bumu yoksa lafımı geveliyorsun, senin gibilerine ne kuyruk acım olucak anlatsana? Dur dur sen şimdi banada ws dersin :help:

Her Konuma Yorum Atma Ben Senin Konuna Nasıl Yorum Atmıyorsan Sende Öyle Yap Birde Sana Tavsiyem Var Fakeler Sahnede Flim izlemeni Tavsiye Ederim Kardesss :D

Her Konuma Yorum Atma Ben Senin Konuna Nasıl Yorum Atmıyorsan Sende Öyle Yap Birde Sana Tavsiyem Var Fakeler Sahnede Flim izlemeni Tavsiye Ederim Kardesss :D
istediğim konuya yorum atarım bu seni ilgilendirmez.
yüz vermedim diye 'fake' diyenlerdensin acıyorum

500tmi ödeyin :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri