- Konular
- 38
- Online süresi
- 6s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tebrikler demek isterdim ama sura ws ninja kusura bakma ama sura ws sura yemedide ninjalaramı sardın
ileride banada arena dersin eminim![]()
Sana Tebrik Et Diyen Oldumu Kardeş Çok Sesi Çıkarsa Keser Geçeriz Sen Her Konuya Atlama Seninde Çok Kuyruk Acın Var Heralde Anlaşıldı Bak İşine İyi Forumlar....
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Savunman bumu yoksa lafımı geveliyorsun, senin gibilerine ne kuyruk acım olucak anlatsana? Dur dur sen şimdi banada ws dersinSana Tebrik Et Diyen Oldumu Kardeş Çok Sesi Çıkarsa Keser Geçeriz Sen Her Konuya Atlama Seninde Çok Kuyruk Acın Var Heralde Anlaşıldı Bak İşine İyi Forumlar....

- Konular
- 38
- Online süresi
- 6s
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Savunman bumu yoksa lafımı geveliyorsun, senin gibilerine ne kuyruk acım olucak anlatsana? Dur dur sen şimdi banada ws dersin![]()
Her Konuma Yorum Atma Ben Senin Konuna Nasıl Yorum Atmıyorsan Sende Öyle Yap Birde Sana Tavsiyem Var Fakeler Sahnede Flim izlemeni Tavsiye Ederim Kardesss

- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
istediğim konuya yorum atarım bu seni ilgilendirmez.Her Konuma Yorum Atma Ben Senin Konuna Nasıl Yorum Atmıyorsan Sende Öyle Yap Birde Sana Tavsiyem Var Fakeler Sahnede Flim izlemeni Tavsiye Ederim Kardesss
yüz vermedim diye 'fake' diyenlerdensin acıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)