Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zarkon un gidişatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NooPaniK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 993

NooPaniK

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam aleyküm. Siz değerli yöneticiler bravo size el birliği ile zarkon u bitirdiniz . Bundan sonra bişeler yapmaya calisirsiniz artık oyuncu kalmadı ya sonra biz elimizden geleni yaptık dersiniz. Elym2 kariyerini hiç yakışmadı bu . Bugün baktımda 10 online yoktu aktif olan . Millet bıraktı gitti siz uyuyorsunuz .bakalım ne zaman uyanıp ta sw ile ilgileneciksiniz.

biz taa server açılmadan söyledik bunların olacağını ama kimse dinlemedi , bir insan veya birşey kendine has tarzını şeklini şemalini değiştirirse olacak olan budur şimdi zarkonun diğer pvp serverlardan ne farkı var bir kişi çıkıp da söyleyemez şunları bunları farklı diye neyse bu saatten sonra yapacak diyecek pek birşey yok olan oldu

yahu güzel arkadaşım buraya gelmiş 2 kelime ile server hakkında yarum yapıyorsun ZARKON da ne var şu anda sıkıntı yok gene kasıyolar anlamıyorum sizi ne beklıyorusnuz sw den bu swnın oyun açılımı basit strateji oyunu ve kas diz itemi savaşa basla bundan ötesi yok ZARKONDA yanı açıklam ve özetleme basıt sen item dizdiysen itemi yaptıysan saba savasmak duser aynı benım PİDGE de oldugu gibi ordada KENYALI var full dızden her sey guzel sorun yok oynuyorum ws atıyorum Adı üstünde SAVAŞ oyunu bu ...

bana kalkıpta ZARKONDA oyuncu kalmadı dersen sana tek kilemi DESTUR derim hala oyuncusu ıle Devam etmekte Lütfen...

he sen doyduysan oyuna başka ama bundan ötesi olmaz :))

Saygılar iyi oyunlar

1.Dostum bunu sadece ben söylemiyorum.
2. Sw de ilgi yok her zamanki gibi
3.Türkay Anka Kuşu gelecek dedi deneme yaptık 15 gün oldu belki ne haber veren var nede duyuru yaptığı işleri sadece fotoğraf paylaşmak
4. Gündüz leri ws atacak kişi yok 2 3 kişi aktif diğerleri afk
5. Millet isyan ediyor ticket ler bakilmiyor diye.
6.burda oyuncu var falan muhabbeti yapma offline pazar kalksın o zaman görürsün
7. Sen offline pazarları da sayiyorsan haklısın user çok

Oyuna ilk başladığımda herşey gayet güzel gidiyordu sürekli aktif bayrak savaşları falan güzeldi daha sonra bana göre tamamen ilgisizlikten ve söylenilen sözlerin yapılmamasından dolayı büyük bir kısım oyunu bıraktı bende bi 10 gündür hiç girmiyorum gerçektende ofline pazarlar sayesinde hâla server busy görünüyor ama ofline pazarlar kapansa bence şu durumuyla en yoğun gününde dahi busy olamaz zarkon serveri artık toparlanamaz iyi akşamlar iyi oyunlar herkese..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri