Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

New Cheque System 1

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

953eztkellfeltolteni.jpg

bu şekilde bir problem bende de vardı.

root/uiguild.py
içinde
Kod:
pickDialog = uiPickMoney.PickMoneyDialog()
bunu

Kod:
pickDialog = uiPickMoney.PickMoneyDialog31()
böyle yaptım tek yang kısmı göründü ve sonuç

r2mGyM.jpg

sadece yang isteyince denedim tamamdır.
kodlardan pek anlamam deneyerek bulunamayacak sorun yoktur.
sadece buranın kodlarında değişiklik yapıldığından başka bir yeri etkileyeceğini sanmıyorum.

953eztkellfeltolteni.jpg

bu şekilde bir problem bende de vardı.

root/uiguild.py
içinde
Kod:
pickDialog = uiPickMoney.PickMoneyDialog()
bunu

Kod:
pickDialog = uiPickMoney.PickMoneyDialog31()
böyle yaptım tek yang kısmı göründü ve sonuç

r2mGyM.jpg

sadece yang isteyince denedim tamamdır.
kodlardan pek anlamam deneyerek bulunamayacak sorun yoktur.
sadece buranın kodlarında değişiklik yapıldığından başka bir yeri etkileyeceğini sanmıyorum.

öle yaparsan enerjin düştügünde enerji verme penceresi gelmiyor

Teşekkürler.

öle yaparsan enerjin düştügünde enerji verme penceresi gelmiyor
bir sefer verdim. hala süre dolmadı dolduğunda göreceğiz bakalım verip vermeyeceğini.
bu süre bitmişti. eklemeye çalıştığımda çift menü açılıyordu. anlattığım işlemi yaptım tek menüye düştü ve yükleme yaptım. hala onun bitmesini bekliyorum.

bir sefer verdim. hala süre dolmadı dolduğunda göreceğiz bakalım verip vermeyeceğini.
bu süre bitmişti. eklemeye çalıştığımda çift menü açılıyordu. anlattığım işlemi yaptım tek menüye düştü ve yükleme yaptım. hala onun bitmesini bekliyorum.

hocam ben uipickmoney.py ve pickmoneydialog.py cheque olmayan yani won sistemi olmaya dosyaları kopyalayıp uipickmoney2.py ve pickmoneydialog2.py şeklinde 2 dosya kopyaladım uiguild.py içindeki uipickmoney yi uipickmoney2.py olarak ve pickmoneydialog.py yide pickmoneydialog2.py şeklinde yaptım sorunsuz oldu dene derim

yapamazsan yardımcı olayım skype:alfonso98649864

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri