- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sevgili Zarkon oyuncuları adıma açılmış bu konuda cevap hakkı doğduğunu düşün-erekten yazma gereği duydum .Kısa olarak olayı özetlersek eğer zehredar isimli şahıs 1 kere beni kesmiştir ki kalkan kemersiz tb(tebrikler) yazar-aktan ayrıldım ama başka zaman tekrar vs gönderdiğinde mağlup olmuştur ki herhalde kendine yediremedi arkadaş bunu.
İçerisinde Allah korkusu barındırmayan insanlarla münakaşaya girmek istemem çünkü yalanlar(5-0) almış başını gidiyor bu insanlar hem kendilerine hem çevresine zarar verir.Cenab-ı Allah'a havale ediyorum takdiri ilahi.
Ayrıca ek olarak kasetçilik yapmıcam nedeni ise bu arkadaşın iddialarının yeterince kalee alınacak iddialar olduğunu düşünmüyorum bu nedenledir ki kale almıyorum ve kendimi savunmam için döküman sunmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Genel yapım itibariyle kasetçi bi insan değilim şahsıma hakaret içermedikçe ss almıyorum.Son olarak bugün kesilen yarın bana arena göndermesin 1e1ci değilim topluda görüşürüz.Yediğimiz ekmek belli içtiğimiz su belli adamlık derseniz bendende adamı yok vesselam.Ama yine söylyorum tohumu belli olmayan insaları adamlığıma laf edenleri kalee almıyorum.Teşekkürler
İyi eğlenceler sevgili Elym2 Zarkon oyuncuları.
Not: Bilgilendirme yazısıdır. Destek veya karşıt yorum veya adıma açılan bu konuyla alaklı yeni konulara cevap verilmeyecektir.
HARiS-Önder ÇETİNKAYA
İçerisinde Allah korkusu barındırmayan insanlarla münakaşaya girmek istemem çünkü yalanlar(5-0) almış başını gidiyor bu insanlar hem kendilerine hem çevresine zarar verir.Cenab-ı Allah'a havale ediyorum takdiri ilahi.
Ayrıca ek olarak kasetçilik yapmıcam nedeni ise bu arkadaşın iddialarının yeterince kalee alınacak iddialar olduğunu düşünmüyorum bu nedenledir ki kale almıyorum ve kendimi savunmam için döküman sunmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Genel yapım itibariyle kasetçi bi insan değilim şahsıma hakaret içermedikçe ss almıyorum.Son olarak bugün kesilen yarın bana arena göndermesin 1e1ci değilim topluda görüşürüz.Yediğimiz ekmek belli içtiğimiz su belli adamlık derseniz bendende adamı yok vesselam.Ama yine söylyorum tohumu belli olmayan insaları adamlığıma laf edenleri kalee almıyorum.Teşekkürler
İyi eğlenceler sevgili Elym2 Zarkon oyuncuları.
Not: Bilgilendirme yazısıdır. Destek veya karşıt yorum veya adıma açılan bu konuyla alaklı yeni konulara cevap verilmeyecektir.
HARiS-Önder ÇETİNKAYA
Son düzenleme:
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Velhasıl kelam 5-0 lık düello'dan sonra karşıma çıkamayan MADAM teklifim hala geçerli düello'ya beklerim attığım ss'lerde de görüldüğü üzere bana seni kestim video'nu foruma atarım diyorsun.Keşke atsanda senin EŞŞEK veyahut AT gözlüğü ile göremediğin kapalı pot'u insanlar görüp gülse sana
) Tekrar söylüyorum MADAM olma ADAM olda karşıma gel.
) Tekrar söylüyorum MADAM olma ADAM olda karşıma gel.